Hirdetés
Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz Alvin_ti4200 #20 üzenetére
Most nem mert nem a gyári potit használom hanem az elölapi panelra kötöttem mert így kényelmesebb kb 2200rpm (de így sem zajos)a gyárival med annyira leve bírtam venni hogy már nem is mérte és az alaplap le is lötte magát mert a biosban 1000rpm-re volt az alsó határ állítva
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
petyax
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #24 üzenetére
'' Jujj, elég antituningos Barton-od lehet, ha 1,8V kell a 3200+hoz Ennyire szarok a mostani Barton-ok? ''
Na most ez úgy van, hogy alapfeszen (1,65V - AIDA-ban 1,7V-ot ír) csak akkor fagy, ha folyamatosan 100%-on járatom.
1,7V - AIDA-ban 1,74V-ot ír sehol nem fagy, de Prime 95-ben néha hibázik.
Ezért járatom 1,75V-on, amit AIDA-ban 1,79-nek ír, nem tudom, melyik a jó :)
Így teljesen stabil a rendszer és Prime 95 sem hibázik. :DD
Egyébként semmi probléma a Bartonnal :) -
.:InnoMan:.
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #28 üzenetére
Hát de a jelenlegi konfigomhoz sztem megfelel ez a 300w-os táp(később akkor ugyis lecserélem egy 420w os tápegységre) :::
MSI Kt3 Ultra 2-es lap,AMD Athlon Xp 1700+,Inno3D Geforce 4 Ti 4200 128mb,Samsung 256DDR ram+128 mb DDR Hynix ram........
Ez a proci:
[L]http://www.depo.hu/?page_number=6&id=9478&lid=1&csid=1[/L]
Na és meddig mehet? :F
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Off
Még 1off (ez az utolsó) :)
És az előbb emlitett konfigurációhoz milyen táp ajánlott? (jelenleg egy codegen 300w-os van) :F
És a mostani 1700+ amd athlon xp-m képes ''meghajtani'' szted az emlitett ati vga-t?
Még erre válaszoljál!
Köszönetttel:
InnoMan
/Off
[Szerkesztve] -
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18 üzenetére
Off
Boccs az off-olásért de ezt meg akartam kérdezni Alvintól!
Nos neked az aláírásodban láttam a 2000mhz-es procit ez képes meghajtani a vga-dat?
Ez azért kérdezném mert én is a közeljővőben egy Ati R. 9800pro-n gondolkodom és ez sztem egyenrangban vagy egy fx 5900-al :F és ehez akarok venni egy 2200+-os procit!Ez a2200+ os proci szted képes ''meghajtani'' ezt az előbb emlitett ATi-t! Remélem érthető! :)
Előre is köszönöm a válaszodat!
/Off
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18 üzenetére
én személy szerint nem akarok úgy hozzányúlni az alplapomhoz, hogy valamit is elpakolok rajta, vagy mittomén.
nekem úgy jó ahogy van... max nem 7000AL-Cu-t teszek rá, hanme 6000-t:))Illusztrálok, tehát vagyok
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest