Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
Szia.
Egy ilyen külső antennám van,de csak 1 koax kimenete van.Ezt akkor csak az egyik külső antenna bemenetre kell rákötni? Majd a külső antenna csatlakozás kiválasztása után újraindít.És úgy kell beállitani,hogy figyelni a routeren a jel változását?
Nyaralóban használnám ,ingadozó,gyenge 4G jel erősítésére kellene.Köszi.
-
Marcsello31
őstag
Szia! Ès milyen adb Shell paranccsal lehet fel tenni?! Èn csak a webuit szeretném
Rá mókolni, kíváncsi vagyok ezekre a rejtett dolgokra,
Valahol írták amúgy, hogy külföldi cuccot ne rakjunk fel rá, mert
Hamarabb lesz tègla mint haszon.
De lehet annyiba hagyom, gyorsabb úgysem lesz.
Max annyi hogy fixálhatom a csatornákat.Ezt az adb Shellt kinyomozom.
A webui nem okozhat sztem totálkárt. Azonos az èn verziómmal csak ez moddolt webui. -
totron
addikt
Telenoros fw-vel itt van manuális a DNS állítás, igaz, ez utólag lett kóddal függetlenítve, de függő korában is állítható volt ahogy emlékszem.
Ha jól értem Marcsello31-nálévő szoftverrel alapból NAT-olatlanul okádja magából a maximum sebességet? A téglától én is tartok, így NAT-oltan, B20-on tengődve élem digitális életem. Élet ez így?
-
Marcsello31
őstag
Hali! Az enyém független, de sztem akitől vettem az mókolhatott vele, Mert
Ha neked ezek a dolgok hiányoznak és nekem nem, akkor valamit csak babráltak vele.
Van egy script amit holnap megadok üziben, azzal el tudod érni a manuális csatorna módokat, váltást. Alapból az enyém is a B20on zümmögne szerintem mert nincs módom a routerben beállítani azt. De szerinted a letöltési sebességem is jobb lehetne?
A telefonomon a szabadban 100mega megvan. Amit a tornyot használok az csak két csatornás.ha valamire kíváncsi vagy még írj megnézem: -
Marcsello31
őstag
Köszi a válaszod! A tied abban a verzióban tud csatornát váltani B20ról B1re vagy másra? Mert nálam max csak egy script segítségével lehetséges, sajnos esetemben a B20 halott ügy, nagyon lassú, A B1 meg hipergyors.
Bridge módom van meg egyébb nyalánkságok, és van dyndns cím mód beállításom is, Akkor hiába rakok rá ezekszerint jobb verziót a led mód az online marad mindig.
Gondoltam szerzek rá még egy tappancsos lte antennát ráragasztom az ablakra aztán szevasz. Nagyon jó sebességet mérek mihez képest antenna nélkül házon belül de látom hogy másoknál a triplája is szokott lenni. nekem minimum 20mega le, max eddig 90mega letöltés volt.
"XXL csomag". Gondoltam már rá hogy keresek valakit aki leforraszza a ledeket a fenébe, de elé tettem egy fényképet azt szevasz. -
Marcsello31
őstag
Hali! itt vannak az infók róla Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy mennyivel tudna többet, pl csatorna váltás, több infó stb.De lehet nem kellene piszkálnom, olvastam máshol is hogy könnyen tégla tud lenni a ketyere, ami zavar az a nonstopp ledvilágítása, de ez legyen a legkisebb gond. Mintha valahol láttam volna hogy moddolt firmwarenél van mód a led kikapcsolására is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest