Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tényleg nem tudom, mire gondolsz "nem rövidre zárós" megoldás alatt, mert ilyen nem volt említve a topikban.
Én is leírom, ha nem lenne egyértelmű:
- A Telenoros B525-höz a szolgáltató függetlenítő kódot ad. Azt be kellene írni a router admin felületén, amikor nem Telenor sim-et teszel bele.
- A Digi sim függetlenítés ellenére sem fog menni a Telenoros firmware-rel. Ahhoz, hogy Digi mobilnetet tudj használni, kell a "rövidre zárós", más firmware telepítős megoldás. A pontos okot nem tudjuk, maga a "rövidre zárós" megoldás elég könnyű, jól dokumentált a topikban, csak olvasni kell. Többen megcsinálták, én is - két routerrel is.Ha budapesti vagy, akkor - ha nem nagyon sürgős, mert jelenleg heti 1-2 napot tartózkodom Bp.-n - szívesen megcsinálom neked is a "rövidre zárós" megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Tasker
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest