Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboldi

nagyúr

válasz Qru #48675 üzenetére

:K

Szombaton egy hülye gyalogos miatt satuznom kellett egyszer, nem volt semmi gond a fékekkel. :)
    --------------------------
    Egyébként most azon gondolkodom, hogy elvinném a közeljövőben chiptuningra. Nem feltétlenül a plusz teljesítmény érdekelne (bár apum WagonR-e jobban megy, jó lenne egy kicsit közelebb kerülni hozzá ;]), hanem inkább a gázreakción szeretnék javítani. Alapvetően bovdenes gázpedálhoz vagyok szokva (az előbb említett WagonR), és eleinte fura is volt, hogy a Jazz elektromos pedáljánál ekkora késedelem van, de azon kívül, hogy egy-egy gyorsabb elindulás elején bebólintott, nem volt ezzel gondom. Most, hogy bejött a klímás szezon, már párszor sikerült is emiatt lefulladnom, annyira visszafogja a kis gyenge motort. Ha előbb nyomok gázt, mint ahogy engedem a kuplungot, akkor semmi gond. Viszont én meg ezt nem szeretem és a kuplungot is minél rövidebb ideig szoktam csúsztatni.

Tud valaki jó chippest Mosonmagyaróvár és Győr környékén, aki nem csak szmókendcsarmos dízeleket ír?

szerk.: Padon mérés nem érdekel, mivel - mint írtam - nem a teljesítménynövekedés a célom.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák