- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Rendszergazda topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- AutoCAD
-
IT café
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #7602 üzenetére
Mamám még mindig az FHB-nál van, mert annyiban tudnak többet egyéb bankoknál, hogy házhoz is jönnek szerződést kötni. Egyébként nincs Token, kell Flash (jó mondjuk ez Google Chrome, Windows Edge esetében beépítve van tehát nem kell külön telepíteni), CIB-nél meg kell JAVA, negyedéves adóbevallásom pillanatáig egészen jól el voltam a CIB-es mobilapplikációval, de akkor jöttem rá, hogy ez kell - igaz kérhetném, hogy kiküldjék postán, de az már pénzbe kerülne, így meg lementem PDF-be, aztán kinyomtatom. CIB-nél a JAVA az egyetlen ami nekem annyira nem szimpi, de így is a többi általam használt bankhoz képest, messze a legjobb. FHB még drága is.
Van direkt nyugdíjas számla. Majdnem 1000 Ft ha nincs csoportos beszedésid. Ha van csoportosod, akkor tényleg 500 Ft alatt van valahol, de amikor megterhelik
FHB-s élmény, és költségek
Mobilapplikációjuk nincsen. Mondjuk a Budapest Banknak sem volt. Az egyik Fapad 0. szint másik Fapad 1. szint
(#7601) GoodSpeed * FHB-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
- Logitech g920 + logitech váltó
- Eladó PSP "PlayStation Portable" pezsgő arany
- ThinkPad P1 Gen4i 16" 4K érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest