-
IT café
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Cockához csatlakozom, szerintem sem veheted biztosra, hogy tudsz fizetni vele. Ráadásul attól, hogy a haverod egy helyen tudott fizetni, még nem biztos, hogy bárhol menni fog. Fél évi franciaországi tartózkodásom tapasztalata, nagyon változó volt, hogy a dombor MC kártyámat milyen módon fogadták el, és egyszer volt, hogy nem is nagyon akarták (illetve mondták, hogy felhívják a bankomat
, de siettem, ezért ezt inkább hagytam)... Az USÁ-ban sem biztos, hogy jobb a helyzet, pláne egy tisztán elektronikus kártyával.
Dombor Visát kellene váltanod, kockáztatni nem érdemes, mert az az igazi gáz, ha ott állsz, fizetned kéne valamiért, és nem tudsz. Egy ilyen nagyságrendű útnál nem hiszem, hogy oszt vagy szoroz az a 10k, amibe egy dombonyomott kártya éves díja kerül, viszont azzal legalább biztosan tudsz fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest