- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Outlook topic
- Brave
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- macOS PC-re
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
merqree #13270 üzenetére
A tisztanlatas vegett. A Revolut vilagosan leirja, milyen esetekre szur az altala futtatott algoritmus, illetve mikeppen fugg ez ossze az azonositas fokaval/tranzakciok szamaval, stb.
Sajnos aki a zarolasra panaszkodik 98%ban kiderul rola utolag, hogy magasrol tojt ezekre a figyelmeztetesekre es olyan tranzakciot inditott ami beleesik az algoritnus hataskorebe.Pl teljesen friss regisztracioval nekiugrott a user a szamlanak es nagyobb erteku feltoltessel rogton meghajtotta mint Singer a varrogepet, vagy ketes orszagbeli bankba inditott utalast, vagy rogton kriptotozsdere utalast kezdemenyezett, stb.
Ilyen szempontbol a revolut sokkal inkabb hasonlit egy amerikai bankra, ahol szinten szukseges X ido es tranzakcioszam egy credit tortenet felepitesehez.
Nekem pl az allando revo egyenlegem amit tartok rajta az 1M+, de kb 20 millat mar leforgalmaztam rajta keresztul es soha nem zaroltak, csak a legelejen 1x amikor 10 dollaros elso feltoltes utan rogton 500 dollart akartam rakuldeni
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- RAM topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest