Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz eventus #69518 üzenetére
A nyakamat rá hogy csak kozmetika!
Megeszem a kalapomat ha bármiben is más, egy fekete kábezésen, eloxáláson és matrica váltáson kívül! Azt még el tudom képzelni, hogy nem a sima alu verziót pimpelték, hanem a rézmagos verziót.
Egyébként kategóriákkal jobb a megjelenése, mint a réginek.[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz eventus #61810 üzenetére
Valami hasonlóval kéne próbálkoznod.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Atke
senior tag
válasz eventus #57702 üzenetére
Imibogyo: "Nem az a kérdés, hogy a szivacsnak mik a fizikai jellemzői (amiben tökéletesen igazad van, nem is írtam ellenkezőjét), hanem hogy ez miképpen befolyásolja az egyes házakban a hűtést"
Ezek alapján nehéz elhinni hogy pozitívan Meg mint írtam,nekem durván megfőzte a gépem, ami konkrét tapasztalat.
Amúgy meg a zaj ott van ahol a huzat/ventilátorBefejeztem a témát, hogy ne kapjak harmadik csizmát
-
Zsmester89
őstag
válasz eventus #57436 üzenetére
Így van, cpu coolereknél nagyon is sokat számít én is sokáig nézegetem a tuffos lapokat....aztán Hero VII lett belőle Így viszont néha beugrik, hogy 1.25kg-os coolerem kicsit húzhatja szegényt
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
BogyóBP
addikt
válasz eventus #57418 üzenetére
De minek ez még mindig nem vágom. Túl súlyos a VGA vagy mi?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
veterán
válasz eventus #55998 üzenetére
Kizart hogy egy eves tokeletsen mukodo 20ezres tapot csak ugy kidobjak ,hogy 1 el kevesebb kabel legyen a csoda modularis tappal . Hajtogatason mit ertesz ? mert nemigen hajlanak jobban a vastag kabelek . Kabelkotegelovel majd osszefogom ha megjott a 20 as venti , de az sokat nem er.
-
Grózi
veterán
válasz eventus #55775 üzenetére
Eredetileg Igp-vel akarták,erre is én beszéltem rá-mondjuk nem játékra lesz.
iszilard Ez neked rendezett és szép? Azért a piros sata kábelért én kérek elnézést...(azóta cserélve)
Sajna ez a ház és az időm ennyit engedett,de lehetne még jobbá tenni.Megértem a ház oldallemezét felrakni,mert kevés a wiring space és az xfx tápon a világ minden kábele rajt volt.Viszont közben haladnom kellett egy komplett vizes géppel,így ez ennyiben marad.Na az durva lesz,majd dobok képeket![ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
FID
őstag
válasz eventus #55364 üzenetére
Van másik ugyan ilyen tápom nem gáz és hiába durrant el, annak örülök, hogy az Acer nem fos tápokat rak a gépeibe hiába valami noname. a gépet nem égette végig pedig tényleg felrobbant. Igaz ez az én hibám is mert a gépet szoktam pucolni viszont a tápot még soha 3 év alatt, lehet benne cucc. és csak egy 4 centis venti van benne. Majd szétszedem megnézem mi halt meg benne, most egy 500as fsp van rákötve.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
Grózi
veterán
válasz eventus #55299 üzenetére
Pedig lehet,hogy csak az én mániám-de én backplate nélküli vga-t nem veszek.Mondjuk 5-8K-ért kapni rá külön,de 100+ K-s vga-ra azért mégis illene szerintem.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Zsohi
őstag
válasz eventus #55237 üzenetére
Igen. A leckét is megtanultam, soha többé nem kerülnek a gépembe hasztalan parasztvakító hardverek.
(#55238) lotTóni Nagyon jól és én inkább nevezném egy kiforrott jól megalkotott terméknek, mint egy egyszerű átnevezésnek.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
imibogyo
veterán
válasz eventus #55187 üzenetére
Egy vapor-x nagyon adná benne. NV oldalról nincs nagyon kékes választék, talán ez egy kicsit, meg ha nagyon ráerőltetjük, akkor az MSI... De mindig ott van a modding lehetősége.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
csontraket
tag
-
Grózi
veterán
válasz eventus #51883 üzenetére
A H100 szintjét biztos hozza...Vagy én fogtam ki sz@r darabot vagy nem tudom,de a pumpa hangos volt és egy Antec 920(120mm!!!!) leverte hőfokok tekintetében!A H110 viszont bejött.
-
bombibmw
veterán
válasz eventus #51836 üzenetére
Fúj így is elég szépet nekik,még a ház végében is érezni.
Azért raktam felülre a HDD-ket,hogy azok is legyenek hűvösek.
Az SP-k nálam teljesen halkak és semmi szélzaj nincs.Az Ashura meg teljesen máshogy néz ki élőben.
Kár,hogy nincs egy normális fényképezőm,ami jobban visszaadja a konfigot.[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
válasz eventus #51696 üzenetére
Gyönyörű! Csak az a baj ezekkel hogy ha valamit cserélni kell, egy napod rá megy, mert mindent ripigyára kell szedni hozzá. Én most nem rég szereltem vissza a gyári állapotára a Stacker-em mert állandóan szívtam vele... Meg külföldön nem gáz 2 évente teljesen új konfigot összetenni 2-3000+++ dollárért.
-
-
Grózi
veterán
válasz eventus #51102 üzenetére
Elsőre nem túl humánus gondolataim támadtak,de végül nem bántottam-elengedtem az udvaron.
zolee5016
Várjuk a folytatásról a képeket!!!
laacika
Keresd Atke-t harisnya ügyben!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz eventus #51088 üzenetére
Ja,azt nem is néztem-tényleg durva.Én csak valami pocokfélét találtam télen egy műhelyben lévő gépben-hát nem tudom melyikünk lepődött meg jobban...csórikám a táp és ide kábeleket szétrágta és abból csinált magának fészket.Valahol még talán megvan a kép is,ha megtalálom feltöltöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- ASUS notebook topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...