Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #498 üzenetére
Na, utánakérdeztem, annyira mégsem egyszerű a történet.
A jelvesztés miatt mindenképpen root-olni kell, szóval az indiai ROM-mal sem járnál jobban, mintha csak simán root-olod a telót a mostani szoftverrel és felteszed rá a BCR-t.
Ha fontos a hívásrögzítés, akkor utóbbi a tökéletes megoldás.Egyébként nálam 2,5 hét alatt még nem volt gond sem banki appokkal, sem a GPay-jel. Nyilván fent vannak Magisk-ben a megfelelő modulok, amiket időnként frissíteni kell (de ez már egy gombnyomásra is megy, fejlődünk.
), remélem így is marad.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #482 üzenetére
Nem tudom, de én már a 120W-osat se venném meg, csak max a 80W-ost. Teljes felesleges ilyen gyorsan feltölteni, amikor egy bármilyen PD szabványú töltőről egész gyorsan feltöltődik. Én amúgy is 80% és 30% között használom az akkut, azon kibír kb. 20 órát, feltölteni meg fél óra (30-ról 80-ra) egy PD töltőn.
Időmbe belefér.
-
válasz
paolinho #486 üzenetére
Én nem vicceltem amúgy a kiszámlázós dologgal.
Anyám is olyan munkát végez ahol sokat kell autóval menni és néha embert is vinni ide-oda. A cég se autót nem ad, se autópálya matricát nem akart, aztán meg lett nekik mondva hogy akkor addig nincs munka. Egy fiatalabb dolgozó simán beletörődik, hogy akkor megveszi magának, holott nem az ő dolga lenne. Ne hagyd magad kifosztani.
A megismerést adom, hajrá.Kolondrum #485
Hát sorry, lehet nem értek a logikához eléggé, de a "Ne zavarjanak" azt jelenti hogy semmit nem fog kiírni a telefon, nehogy zavarjon.
Ahogy előtte működött, az nem volt jó, és ezért ezt korrigálták.
A néma módban jönnek az értesítések. -
-
kano
nagyúr
válasz
paolinho #456 üzenetére
Ne bénázzatok már!
1. Innen leszeditek a Call Recorder 3.6.8 teljeset.
2. Play-ből leszedtek egy apk installert (mert ez a sz@r OOS15 nem jeleníti meg a korlátozott app beállításokat), pl. APK Mirror installer.
3. Installáljátok az APK Mirror installeren keresztül a letöltött Call Recorder apk-t és megnyitjátok.
4. Végig csináljátok ismét az összes engedély megadását az appban csak most már engedni fogja amit az OOS15 korábban nem.És ki lehet próbálni fizetés nélkül is (14 nap talán a próba).
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #449 üzenetére
Az a helyzet, hogy pár éve a OnePlus átállt a Google Telefon és a Google Messages alkalmazásokra a sajátjairól. Nyilván, így kevesebbet kell fejleszteni és biztosan kompatibilisek lesznek az egyéb Google szolgáltatásokkal. De mások, mint a OnePlus appok, ez tény. A OnePlus telefon appjában például pontosan lehetett látni, hogy ha valaki hívott, de nem vetted fel, akkor meddig csörgetett a hívó. A Google-nél ezt nem látod. Viszont ez meg jobban felhívja a figyelmet arra, hogy nem fogadott hívásod volt. Amikor megnyitod az alkalmazást és látod a híváselőzmény listát, akkor a OnePlus-nál (mivel láttad a nem fogadottat is), törölte az értesítését, míg a Google-nél ezt nem törli, amíg ki nem húzod kézzel. Így garantáltan nem felejted el visszahívni azt, aki keresett.
A régi OP7-esemen még a régi tárcsázó volt fenn gyárilag, de időközben valamiért mégis (lehet a Pixel Experience ROM által) átálltam a Google felé telefon appra. Valamivel könnyebben kezelhető egy idő után egyébként, mint a OnePlus-é. De nyilván ez is megszokás kérdése. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #445 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót!
Igen, meg tudom érteni, hogy tetszett.
Én OnePlus 3-mal kezdtem még anno, majd OnePlus 7 jött. Mindkettőt szerettem. Igaziból a 7-es is hibátlanul megy a mai napig, de mivel régóta nincs szoftveres támogatása (Android 12-ig lehetett frissíteni gyárilag), illetve sebességben sem volt az igazi az utóbbi időben, így már nézegettem az utódját. A tavalyi OP12 is nagyon tetszett, majdnem meg is vettem, de aztán végül mindig úgy alakult, hogy kellett másra a pénz.
(Családban ez előfordul.) Jött a tavaly év vége és már hallottam, hogy jön az utód, a 13-as. Mikor bemutatták, nagyon megtetszett ez a kék, műbőr hátlapos verzió. (Nem véletlenül ezzel promózták egyébként.
) Az eddigi legerősebb procival, ami ráadásul nem 5-10%-kal lett gyorsabb a korábbinál, hanem vagy 30%-cal! Nagyon felkeltette az érdeklődésemet.
Plusz még olyan apróságok is, hogy alig ívelt a széle, nem úgy mint a 12-esnek, akkuban is nagyobb, akkuidőben is jobb, csak hab volt a tortán. Egy szó mint száz, rákattantam a telóra.
Naponta nézegettem az árakat, mennyit esett, honnan lehetne legjobb áron beszerezni, csomó - akkor még csak külföldiek által készített - videós tesztet is megnéztem, hogy biztosan jó döntést hozzak vele, aztán sok idővel később egyszer Hardverapro-n megláttam egy friss hirdetést. Ugyan kínai verzió volt, de töltővel, extra tokokkal, kameravédő üveggel, 280e-ért! Hű mondom, itt az én időm!
El is mentem az eladóhoz, nyélbe is ütöttük a bizniszt.Már csomóan írtak neki közben, de mivel le volt beszélve és korrekt srác volt, tartotta a szavát, így enyém lett a kis drága(ság).
Összefoglalóan azért szeretem a OnePlus-okat, mert tapasztalatom szerint baromira kompatibilisek mindennel. Sok év alatt sem volt egyszer sem olyan app, ami nem működött volna elsőre hibátlanul, vagy bármilyen hálózati, kapcsolódási probléma előfordult volna. Ezzel a 13-assal sem.
Bezzeg feleségem Pixel6-ja! Az anno, mikor 2021-ben megvettem, megjelenése után 1 hónappal, na, azzal volt gond gazdagon! Hiába volt kompatibilis papíron a frekisávokkal, olyan hibákat produkált, mint egy kínai utolsó vacak.
(híváskijelzés nem működött minden esetben, hívási stabitási problémák jelentkeztek stb.) Pontosan egy évbe tellett a Google-nak, mire minden hibáját (nem csak hálózati) kijavította az update-ek által és normális telefon lett végül! Igaz, a mai napig hardverből tudja az 5G-t, de a Google nem engedte erre a régióra a használatát, így csak 4G-sként tud működni. Vicc.. Na, ezek a szívások egyáltalán nincsenek a OnePlus-okkal, szerencsére.
Kamerában nem a legcsúcsabb készülékek, de cserébe árban sem.
Viszont léteznek Google kamera portok, amik azért tudnak meglepetéseket okozni. A 7-esemre anno sikerült találni - rengeteg verzió kipróbálása után - egy olyat, ami ugyan fehéregyensúlyban a gyári alatt volt, de részletességben, világosságban, élességben brutális! Már-már Pixel szintű képeket készített. Nem is fotóztam onnantól a gyári kamerával, csak ezzel. Nézegettem OP13-ra is, hogy mik vannak, mert elég sötét, túl kontrasztos képeket lő véleményem szerint, de még nem találtam meg az igazit eddig. Ha lesz ilyen, mindenképpen közreadom az infót!
A root-olásra visszatérve, a OnePlus-nál nem jár garivesztéssel a root, illetve a szoftver csere, mint más gyártónál, ezért is készült a OnePlus-okra rengeteg custom ROM. (Az OP7-re pl. a mai napig több is elérhető, friss Android15-tel!) Volt is a 7-esemen Pixel Experience ROM, de tavaly áprilisban sajnos leálltak a fejlesztésével.
Ezt nagyon sajnáltam, mert baromi gyors volt vele a teló! (Igaz, szívta is az akkut rendesen.)
Ha root-olni szeretnéd, akkor a Magisk, vagy a KernelSU a Te barátod és utána BCR, de (most látom) kano kolléga is írt egy root nélküli megoldást a hívásrögzítésre.
(Bocsi, kicsit hosszú lett a válasz.)
-
válasz
paolinho #372 üzenetére
Ugyan így voltam anno a 11-nél és elmondom neked az akitől én vettem úgy volt vele, hogy megnézte és kész megy tovább, sőt már ő is vette valakitől. Tehát én 2 hetesen vettem mint harmadik tulajdonos. Vannak akiknél a telefon téma a folyamatos cserélgetés. Direkt nem írok nevetek, de van akit ha látok tudom, hogyan megy ez és szívesen veszek át tőle telefont.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #374 üzenetére
Nekem is kínai verzió van, pont az ára miatt vettem én is ezt és nem bántam meg. Van rá OxygenOS szoftver minden régióra, magyar nyelvvel (itt írtam erről bővebben: [link] ), annyi, hogy root-oltam a későbbi frissítések telepítése miatt. Nincsen semmi felesleges app, nincs hálózati probléma sem, egy hete tesztelem élesben, eddig tetszik.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #381 üzenetére
Attól függ hogyan szeretnél hívást rögzíteni.
Nekem rootolt a teló (kínai verzió) és van rá Magisk modul amivel gyönyörűen rögzít. Annyira tökéletesen hallható mindkét oldal, hogy nem hittem el. Korábban, még a régi OP7-esemnél (az gyári, nem rootolt készülék volt) a TalkerACR-t és a CubeACR-t használtam, de egyrészt teli vannak reklámmal, másrészt a túloldal nagyon rosszul hallható velük, sőt, bluetooth-on egyáltalán nem rögzíti a túloldalt! Tehát ha kocsiban beszélek, akkor azt nem tudom normálisan visszahallgatni, mert csak az én hangom hallható.
Ennél a BT hívás is mentődik szépen, tökéletes minőségben.Nem rootolt megoldást nem tudok egyébként, illetve csak az indiai ROM-nál.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
paolinho #372 üzenetére
Általában két embertípus szokta eladni a pár hetes/hónapos telóját. (Legalábbis velük találkoztam eddig Hardveraprón.) Az egyikük - mint ahogy F.tibooo is - a gyorsan cserélgetem, sokfélét kipróbálok típusba tartozik. Náluk max 1-3 hónapra marad meg egy-egy új teló. A másikba azok tartoznak, akik iPhone-ról jöttek át Droidra, de aztán rájönnek, hogy ez a platform eléggé más, nem jön be nekik akár a menü-kezelés, akár a konkrét teló mérete, stb. és visszaváltanak almára. Azért, mert valami baja van, nem hiszem, hogy sokan eladnák, főleg egy csúcskészüléket, garival.
-
-
F.tibooo
lelkes újonc
válasz
paolinho #372 üzenetére
Mert igènyes vagyok. Ahogy, mondtad. Fèlre a trèfával, èn sokszor egy hónapon belül is cserèlgetek. Nem állok el, kicsi bukás mindig benne van. A hirdetett 13- ám nem fèl milláèrt vettem. Baromi jó telefon, megnyugtatlak. Ha nem megy el, megtartom . Nem fogom neked , másnak sem 300-ért odaadni.( Emag, valódi gyári garancia) . Van az aprón 280-;èrt kînai modell, az sem fog elromlani, ahogy jósoltad a jövőjèt. Annak az ára már az ingerküszöbödön belül lehet/ van. Összegezve: a OnePlus 13 egy kiemelkedően jó telefon. Bátran ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legelső 2025-ös csúcsmobil lesz a nemzetközi piacokon.
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest