Hirdetés
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Zyxel NAS326
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
igen. pl. 7200 -as ram. Minek ? Nem fog menni annyit. Lehet az Intel megy, az AMD nem megy, mert más a felépítés. A cég be is mondta launchkor, hogy 6000 cl 30 az optimális.
de rápróbáljuk, mert csak. Aztán a Fabric mutat egy fityiszt, és ennyi.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
hokuszpk
nagyúr
"bambano: nem tudom mi bajod a ryzennel."
az Intel onlyaknak 99% -ig az a baja a Ryzennel, hogy nem pont úgy működik, mint az Intel.
de ez nagyjabol a socket 7 (?) utan megszunt ; az AMD mésik alaplapot, chipsetet és socketet igényelt. Köszönhetöen az Intel kavarásainak.
Viszont szoktam mondani, hogy ha pont úgyműködne, mint az Intel, akkor az lenne ráirva, hogy : INTELElső AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
bambano
titán
az előző desktopom amd. folyton tekerte a hűtését. a másik fő baja az, hogy beleraktam soros portot és nem működik. az alaplapnak nem sikerül eltalálni az interruptot, ezért nem használható. ugyanaz a kártya minden más gépben jó. a rádugott usb-s egér nem működik rendesen. gyakran küld fantom jeleket.
ezen kívül az is probléma, hogy szerintem az amd videokártyák linuxos drivere gagyi. az intelé meg nem. az intel videó miatt muszáj kernelt fordítani, de ez nekem nem fáj, ennyire nem vagyok öreg.
van itthon egy kicsit koros 8700k-s gépem, ami már túl öreg, hogy most elkezdjek ráköltözni. van egy nagyon régi 1. gen core2-es gép, ami tök jól ment, csak már régi, annak a megbízhatósága nekem már nem elég. meg van egy full amd-s konfigom, amit a kora miatt még lehetne használni, de a hülyeségei miatt nem. nincs olyan gépem, amire ráköltözhetnék és elégedett lennék vele. tehát venni fogok. ha végre az intel megembereli magát.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Az intel jó rég óta a marketingből, kenőpénzekből, tisztességtelen piacszerzésből stb-stb él.
Hát nem tudom. Pont most nyert az EU-val szemben. Vagy tényleg hamisan vádolták, vagy nagyon ügyesen bújik ki, a felelőség alól.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bambano
titán
alapvetően két megfontolásom volt:
1. amd-t soha többet, de akkor mit?
2. reménykedtem benne, hogy összeszedi magát az intel ennyi publikus megaláztatás után. persze volt bennem kétely, hogy mitől is szedné össze magát, ha kirúgott egy rakás mérnököt...az árakról meg annyit, hogy egyáltalán nem lettek sokkal drágábbak az alaplapok se, meg a procik se. egy, elvileg magasabb minőségűnek hitt alaplap és proci eddig is kb. 250-300k sávban volt, most is ott van. hogy új lap kell alá, az nem érdekel, mert nincs régi lapom, aminek a kihajítását megsiratnám.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GTA V
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest