Új hozzászólás Aktív témák

  • Atesz 666

    aktív tag

    Az Electroluxról

    Az Electrolux Csoport a világ vezető konyhai, fürdőszobai, tisztító- és szabadtéri eszközöket gyártó vállalata. Minden évben több mint 150 országban mintegy 50 millió Electrolux terméket vásárolnak az egyéni, illetve a professzionális fogyasztók.
    A vállalat az átgondolt design megalkotója, aki az otthoni felhasználók és professzionális vásárlók valós igényeinek és véleményének beható tanulmányozásával alakítja ki innovatív termékeit. Termékpalettáján hűtőszekrények, szárítógépek mosógépek, mosogatógépek, porszívók, tűzhelyek, légkondicionálók és kiskészülékek szerepelnek. Az Electrolux Csoporthoz tartoznak az olyan világhírű márkák, mint az Electrolux, az AEG, a Zanussi, a Frigidaire és az Electrolux Grand Cuisine. 2014-ben az Electrolux csoport forgalma 12,4 milliárd euró volt, alkalmazottainak száma pedig 60 ezer.
    Az Electrolux csoport tevékenységi köre a háztartási cikkek és a professzionális berendezések gyártására, forgalmazására terjed ki. A csoport eladásainak 95 százaléka a háztartási cikkek, konyhai, mosókonyhai, és padlóápolási termékek, értékesítéséből származik. A termékek több márkanév alatt kerülnek forgalomba, de a készülékek felét Electrolux márkanév alatt értékesítik. A csoport legnagyobb piaca Európa és Észak-Amerika, de jelentős bevételei származnak Latin-Amerikából, Ázsiából, és Óceániából is. Ausztráliában a vezető háztartásigép-gyártó vállalat az Electrolux csoport. Azokban az országokban, ahol nem rendelkezik önálló márkaképviselettel, széles körű forgalmazói hálózattal dolgozik, melyek működését a Forgalmazói Értékesítés Szövetsége koordinálja Porciában (Olaszország), Pittsburghben (Amerikai Egyesült Államok) és Miamiban (Amerikai Egyesült Államok)
    A professzionális termékekből, melyeket az ipari konyhák, éttermek és mosodák használnak, a csoport eladásainak 5 százaléka származik.
    Ha többet szeretne megtudni az vállalatról, látogasson el az Electrolux magyar nyelvű honlapjára, vagy a www.electrolux.com oldalra.

    Tehát a Whirlpool sosem volt az Electrolux csoport tagja. :U

    Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.

Új hozzászólás Aktív témák