- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz BBéci #146780 üzenetére
Igaz, ebbe nem is gondoltam bele, köszönöm az infót es a tippet.
De ha már vegfok és csatornankent meghajtás.
Még mindig 'zavar' hogy a kis szobába a szekrény tetején figyel egy bs263 és még csak be sincs jaratva.
Nagyon gondolkodom hogy mit kezdjek vele.
Nem akarom sorba bekotni centernek, bár ha lenne pre out nélküli megoldás arra hogy a centert a Dorian fele hibrid csöves erősítőre kossen, az még mindig érdekelne...
Igazából a cxu tud analóg 7.1et,gondolom onnan le tudnám venni a center hangsavot, feltéve hogy analóg módon kötnem ossze a cxut a cxrel...Gondolom arra nincs esély hogy hdmi és analóg kimeneten egyszerre menjen a hang.
Élnezest ha balgasagot kérdezek, csak agyaltam, gondolkodtam.
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic