-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Paoloo #146829 üzenetére
Szigorúan szerintem!
A B&W 600-as sorozatának képességeit bőven kiaknázza az erősítőd, ezért feleslegesnek tartom a végfokkal bővítést.
Ugyanakkor az SC-LX erősítők D osztályú végfokai nekem nem azt adják, amit egy hagyományos AB, ezért esetleg lehet előrelépés a külső végfok.
Viszont a Rotel végfokok - szerintem - nem képviselnek olyan minőséget, amiért akár 100 forintot adnék. Néhány házimozi megszállott ismerősöm beleugrott különféle Rotelek megvásárlásába, aztán kivétel nélkül mindegyik túladott rajta. Nem szarok, csupán sok jobb van náluk, ugyanannyi pénzért.
Mondom ezeket úgy, hogy éppen végfok keresgélésben vagyok.(#146830) Nemir Ombe
Ezzel egyetértek. Nem tudnám 10 percnél hosszabb ideig hallgatni azokat a hangdobozokat. (hidegrázós arcocska)[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- Beyerdynamic DT 1990 PRO MK2 új!
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Eladó Bose Quietcomfort Ultra Headphones aktív zajszűrős fejhallgató
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest