Hirdetés
-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz #75912448 #127723 üzenetére
Tudod honnan indultunk?
Egy Yamaha RXV 679 vastól, amire én azt írtam, hogy kalap szar EQ-val is, nélküle is. Na nem pontosan így írtam le, de a lényeg ez volt. Miért is kevertem akkor bele mindent és mindenkit? Olvasd el a teljes "levelezést" és látni fogod, hogy nem kevertem bele az összes létező márkát. Nem is beszélve arról, hogy, a szerintem sokkal jobb RXV2600-ra jött a kontra, miszerint a kis Yamaha jobb lenne mozin. Hát erre besokalltam mert egy eleve szar erősítőt tovább EQ-zni semmi értelme. Szerintem. Jobb nem lesz, csak másképp rossz.
De ha már gatyarázásról van szó...miért kell/kötelező nekem beállni a sorba gatyarázáshoz, ha én nem szeretném? És aki úgy gondolja mint én, az miért idióta, csak mert mást szeret. Ez eszedbe sem jut?
Szerinted egyféleképpen lehet csak mozizni? Kissé korlátolt gondolkodás, nem gondolod?
Még jó hogy nem mondod meg, milyen filmet nézzek, különben k@cs@g vagyok.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Video digitalizálás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851