- Linux kezdőknek
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilacipaci #85707 üzenetére
kitöröltem közben amit linkeltem mert láttam hogy 120 volt nem 121. Nincs gond a Klipsch subokkal, nekem kettő van csak időközben rájöttek hogy jóval feljebb is árazhatják a jó subjaikat, mint amilyen a 112 és 115 volt anno. Most 100 ezer forintért ez fér bele kb duplájára emelkedett a Subok ára. Amúgy ajánlottak itt Wlson subot nemrég a körül azzal itt elégedettek voltak a vevői.
Amit linkeltél, ismerem aki árulja, korrekt amúgy, de ezek nem lefoglalt cuccok, a garancia miatt ez szerintem egy fedő sztori. Jó árban van biztos, jó is csak ne legyen meghibásodás, mert nem lesz kihez fordulnod vele, bár egy használtan sincs garancia.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
válasz
macilacipaci #85705 üzenetére
nem ismerem sajnos.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
válasz
macilacipaci #85703 üzenetére
Ez szerintem 40-50 ezer forintot ér egy bögreszett mellé,de én nem adnék érte pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz
macilacipaci #85391 üzenetére
“Lézer alapú KlippelDistortion mérési technológiával is rendelkezik”
Ez tetszik… -
lenox
veterán
válasz
De azt erted, hogy az elso ketto link az kb. olyan, mint hogy te is beirtad ide, hogy kategoriagyoztes? Egy kovetkezo user ezt fogja linkelni, hogy ezt olvasta. Nem merult fel, hogy esetleg kamu is lehet koztuk? Persze ilyen is van:
Valós mély hangokat nem produkál. Hangosan puffog csak. Igazi gagyi.
Ez talan tulzas, bar a portzajt mashol is latni, meg hogy gyenge, azt is.A harmadik:
Hála az 50 W-os RMS erősítőnek és a 10 hüvelykes illesztőprogramnak, amely biztonsági mentést készít az egész rendszerről- tökéletesíti a végső hangminőséget a Polk Audio PSW10 esetében.
Ehhez nincs mit hozzatenni, en is elhinnem.
-
BBéci
legenda
válasz
Ennyi marhaságot összehordani művészet, elismerést érdemel!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Mi a jó ég az a lézer alapú technológia, amit olyan gyártóhoz kötnek, aki a hát számjegyű dollár kategóriában operál? Nyilván bullshit, költői kérdés volt. Ez egy R-10SW kategóriás doboz, az a szint, aminél sok HTIB jobb subot kínál. Ugyanennyiért ott a KRK S8.4, nem is azt mondjuk, hogy költs rá egy vagyont, hanem hogy ugyanennyiért van fényévekkel jobb.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
lenox
veterán
válasz
macilacipaci #85385 üzenetére
Szerintem amit en kuldtem az egyik ugyanannyiert 2-szeres, a masik 25% felarert haromszoros teljesitmenyt tud. Ha ez nem sokkal jobb, akkor mi? 10-szeres? Van olyan is, csak akkor tenyleg 300k+ az ara.
20 Hz-et egyik se tud. A kovetkezo lepcso, ami 30 Hz korulre is lemegy az a KRK es a JBL, csak azok ketszer annyiba kerulnek.
En amugy mindenhol azt olvasom, hogy az altalad emlitett PA-t mindenki alsopolcos, leggyengebb subnak tartja. Mint latjuk ar/ertek aranyban is gyenge. Legyszi linkeld mar, hogy hol olvastad, hogy kategoriagyoztes, en ilyet nem talaltam.
Ahogy mas is irta, ha ez tetszik nyilvan fog valamennyire szolni, nem csak a hang lehet szempont mindenkinek. Nyilvan 3 inches, pici, 80 Hz-et is alig tudo hangszorok melle egy ilyen is nagyon hasznos lehet, csak van jobb.
XLR-t ha nem kell ne hasznald. -
makkmarce
őstag
válasz
XLR is rajta van, de van rajta sima RCA is, ha jól láttam. A kimenet meg gondolom nem fontos. 20hz-et nem hallod, érzed
Pont ezt írtad, hogy érezni szeretnéd, ehhez meg kell egy 500+wattos cucc, ami meg tudja mozgatni a levegőt (nem , nem lesz hangos, csak mély hangnál nagyon kell a teljesítmény). Kültérre 1500 wattos se biztos, hogy elég lenne.
Amit linkeltek, az papíron mindenképpen jobb, mert lentebb megy.okoskodom, tehát vagyok
-
Mauzes
addikt
válasz
Akkor miért nem veszed meg a Polk-ot? Ajánlottak helyette mást, neked a Polk tetszik, nincs ezzel semmi gond.
-
lenox
veterán
válasz
macilacipaci #85346 üzenetére
Ez itt meglepoen olcso, ilyenem van egy, ez 3-szor erosebb a fentinel, es ennek az arnak megfeleloen szol, 16 m2-re tuti eleg, es 10-es is.
-
Gino20
őstag
válasz
macilacipaci #85350 üzenetére
Ha használt is opció, akkor pl egy ilyennel [link] val klasszisokkal jobban járnál, mint a gyenge Polk-al
-
lenox
veterán
válasz
Hol van ez a verseny, es mi van meg a kategoriaban? Tul keves watt, nem tud jobb lenni.
KRK S10.4 es JBL LSR310S a jo olcso 10-es subok, csak tobbe kerulnek.
[ Szerkesztve ]
-
Quetz
őstag
válasz
macilacipaci #85354 üzenetére
Pár tény, ami mellett elmentél:
- 50W RMS reljesítmény. Egy jobb AVR 100W fölött tudja ugyanezt. Gyakorlatilag értelmetlen kiszervezni az LFE csatornát egy külső eszközre.
- Az eszköz alsó határfrekvenciáját hol 35Hz-re, hol 40-re teszik. 40Hz a basszus gitár alja, hol van még a földrengető 20Hz.
- Ahhoz, hogy érezd is a mélyeket, hangnyomás kell, a hangnyomás a megmozgatott levegő függvénye, ami pedig a hangszóró átmérőjétől és a kimozdulás nagyságától függ. A kimozdulás mértéke arányos a befektetett elektromos teljesítménnyel. Ebből következik, hogy egy kis átmérőjű, kis teljesíményű hangfal nem fog ütős mélynyomóként viselkedni.
- Egy mélynyomó esetén mindig lesz olyan frekvencia tartomány, ahol beszakadásod van, ezért ajánlott a kettő, vagy ha lehetőség van rá akkor négy mélynyomó.Gondolhatod sznobizmusnak a választ, de a basszus témakör az, amit ha még nem tapasztál meg, akkor nem tudod miről maradsz le, sajnos vagy szerencsédre
. Én peches voltam, még imaxban láttam a Dunkirk-t, azóta nincs menekvés.
-
I'am Dony
őstag
válasz
Félre érted, szó sincs erről. Őszinte volt csupán. Itt jópáran végigpróbáltunk már ezt-azt. Hidd el nem dacból írunk le valamit. Nem az olcsóság a baj, hanem a müszaki paraméterek. A 30 W os sem volt szub valójában csak 50-60 Hzen puffant egyet kb. Ha szubot szeretnél nézd meg alsó freki határokat. Valóban jót drágán kapni, de 150-200 környékén találni olyat ami elfogadható már. Ez alatt napjainkban már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Ahogy mész lejjebb a frekvenciatartományban, drasztikusan nagyobb teljesítmény kell. Persze, zenére, kis hangerőre meg lehet lenni 30 wattból, de érezhetően mellbevágni nem fog.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
makkmarce
őstag
válasz
macilacipaci #85345 üzenetére
én most vettem egy XTZ 12.17 edge-t, azzal érzem, lentebb is kellett tekernem, mert 2 óra warthunder után már nagyon zsongtam
okoskodom, tehát vagyok
-
I'am Dony
őstag
válasz
macilacipaci #85350 üzenetére
Segíteni akartak...
Az amit néztél egy szubnak csúfolt darab sz@r. 50/100W, 40Hz. Tesztgyőztes lehet, a bóvlik halmazán. -
Quetz
őstag
válasz
macilacipaci #85345 üzenetére
Ha érezni akarod a mélyeket, akkor vegyél mélynyomót. 15"/18" membránnal és legalább kettőt.
-
macilacipaci
csendes tag
válasz
InAkustik STAR Y-SUB (3.0m) jó lenne hozzá ?
https://www.audiomekka.hu/cikk/3026/InAkustik-STAR-Y-SUB-(3-0m)?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAst67BhCEARIsAKKdWOkf_uiY6EuQvYT6a42Hr5oGKEHvum_nbvialuTz3gayiTNJN7G3IRUaAoVYEALw_wcBXbox Series S
-
macilacipaci
csendes tag
-
lenox
veterán
válasz
macilacipaci #85322 üzenetére
En kevesnek latom a teljesitmenyt spec alapjan. Ugyanennyiert Mackie CR8S-XBT ketszer akkora teljesitmenyt tud, azt sem hallottam, de abbol rendeltem egyet, ha megjon tudok rola nyilatkozni. Kicsit tobbert KRK S8.4-et lehetne esetleg venni, vagy ketszer annyiert KRK S10.4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SCYROX V8 gamer egér
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic