-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
válasz
macilacipaci #85354 üzenetére
Pár tény, ami mellett elmentél:
- 50W RMS reljesítmény. Egy jobb AVR 100W fölött tudja ugyanezt. Gyakorlatilag értelmetlen kiszervezni az LFE csatornát egy külső eszközre.
- Az eszköz alsó határfrekvenciáját hol 35Hz-re, hol 40-re teszik. 40Hz a basszus gitár alja, hol van még a földrengető 20Hz.
- Ahhoz, hogy érezd is a mélyeket, hangnyomás kell, a hangnyomás a megmozgatott levegő függvénye, ami pedig a hangszóró átmérőjétől és a kimozdulás nagyságától függ. A kimozdulás mértéke arányos a befektetett elektromos teljesítménnyel. Ebből következik, hogy egy kis átmérőjű, kis teljesíményű hangfal nem fog ütős mélynyomóként viselkedni.
- Egy mélynyomó esetén mindig lesz olyan frekvencia tartomány, ahol beszakadásod van, ezért ajánlott a kettő, vagy ha lehetőség van rá akkor négy mélynyomó.Gondolhatod sznobizmusnak a választ, de a basszus témakör az, amit ha még nem tapasztál meg, akkor nem tudod miről maradsz le, sajnos vagy szerencsédre
. Én peches voltam, még imaxban láttam a Dunkirk-t, azóta nincs menekvés.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- RAM topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget