-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Jegesmaci81 #25563 üzenetére
Kicsit sem szeretnék azon vitázni. Már csak azért sem mert nem állítottam az ellenkezőjét. A belépősziten lehetséges, hogy nem vagy alig van különbség (AVR és hagfal függvényéban). Ráadásul az X1300W véleményem szerint a belépő kategória legjobbja, valamint a te Zenzor hangfalaid messze nem belépő szinten vannak (árban sem és egyébként sem).
Én is azon az állaásponton vagyok, hogy a hangfalkábel lehet az ésszerű cserealap a változáshoz mert a tápkébel biztosan nem az (BBéci és tsai által használt sokkal drágább rendszerek meg nem ide tartoznak).ada19: az a DENON nem rossz 90k vagy akár az alatti új áron. De miért AVR-t akarsz miért nem sztereó erősítőt veszel? Azért 2.0 zenehallgatáshoz az messze nem lesz olyan jó választás.
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Synology NAS
- Gitáros topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8349/12 Ambilight 4K HDR Smart TV
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
- Apple AirPods Max (2024 - USB-C) - Új, csomagolásbontott, akár beszámítással
- Hifi csomag - Sony CD és CD-Minidisc kombó, Sony és Denon CD lejátszók, Pioneer dupla kazettás magnó
- SAMSUNG (QE65S85DAT) 165CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest