- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Szerintem jó lesz, szellőzés is valszeg elég lesz, de 2 gondod akadhat a koncepció jelenlegi formájával:
1.: Ha a táp nem moduláris, nem lesz hova beszuszakolnod a fölös kábeleket.
2.: A VGA-knak általában kell ugye + táp, amit fentről kapnak meg, és ez(ek) a csati(k) pont ott vannak, ahol fölé lóg a DVD-RW. Na most, oda így nem tudod bedugni sem, max ha emelsz rajta 1-2 centit, akkor lesz neki hely, de akkor is csak akkor tudod szerelni, ha a DVD-RW-t előtte kiveszed.-----
Én is haladok a házam tervével, bár szerintem 10x lassabb vagyok mint itt bárki....
... újabb 6-7 áttervezés után lassan eléri a végleges formáját, most már 90% körül járok. Íme (majd lesz több kép is):
Körülötte az elősző verzió látható. Aztán átterveztem úgy, hogy a moduláris oldallap nem csak 2 db 12cm venti mehessen, hanem 1 db 20cm is helyettük. Így már még halkabb és egyben szellős is lehet. Persze még nem látszik minden olyan szépen, az egységek vannak a helyükön, szemléltetésnek. Oldallapok/lemezek/burkolók még lesznek természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gerner1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest