-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Újabb 5 letem van! Szerintem hülyén nézzne ki ha facsavarral fogatnád oda*! Bemész egy háztartási vagy mezőgazdasági boltba esetleg festékboltba és ott veszel ragasztót hozzá! Multkor vettem 200 ft ért 5g pillanatragasztót rákentem a fa felületre amit összekívántam ragasztani ,beraktam pillanatfogóba és másnap úgy összeragasztotta a fa anyagot ,hogyí még kicsit feszegettem is az anyagot és egyszerűen nem vált tőle szét még ment egy kicsi véletlen a pillanatfogóra is és azis alig akart lejönni a felületről! Brutális... A facsavar nemszép...
mod.: *az előlapot
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Corsair A115 Dual Tower 140mm (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest