- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ok, ezt elfogadom, nem vitatom (nem is tudnám) annyit írtam, hogy én el tudom képzelni hogy általánosságban a vezérlésen lehet mit fejleszteni (akár új chippel akár nem), illetve annyit, hogy kevésnek érzem az információt ahhoz hogy azt biztosan meg lehessen ítélni, mire is gondolt a cég pontosan és annak mi a realitása.
azt nem írtam, hogy az új chip nélkülözhetetlen, vagy jó lenne mert a) nem értek hozzá b) nincs információm.
-
DeFranco
nagyúr
válasz vndlczndr #12 üzenetére
mindenki költséget csökkent. nem hiszem, hogy csak azért, hogy ráírhassák hogy custom chipes, ezért vállalnák ennek a plusz költségét, akár áremelés mellett is, mert versenyhátrány.
ha tényleg lesz benne custom chip, annak feltételezem meglesz az a funkciója, ami így megvalósítható, vagy ha helyettesíthető olcsóbban, akkor azt fogják tenni és felcímkézik, hogy ez most nagyon custom, és úgy emelnek árat.
ahhoz hogy árat emeljenek nem kell chip, és nem gyártatnának chipet ha nem lenne szükséges, mert nem vállalnák a költségét
a műszaki dolgokhoz nem értek, de a gazadsági oldalhoz egy kicsit igen.
(figyeldmeg: nem azt mondom, hogy a custom chip jó, vagy azt, hogy a projekt valid, csak azt mondom, hogy ex chatedra kijelenteni hogy ez egy xar, nekem kicsit ambiciózus vélemény ennyi infóból)
@arnyekxxx: gondolom akkor a klímánként különböző SEER és SCOP értékek is csak marketingbullshit, a merülőforraló óta nem fejlődött a technika.
OK, akkor hűje vagyok mert mindent meg lehet oldani lyukkártyán és relén, befejeztem.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
nem a chip fog kevesebbet fogyasztani hanem a vezérlés válik fejlettebbé, ami az egész hóbelevancot vezérli, plusz ígér hosszabb élettartamot is.
én szoktam figyelni hogy hogy működik a klímánk, és volnának ötleteim arra, hogy hol lenne érdemes belenyúlni hogy tartósabb, takarékosabb legyen, már "fülre" is, kicsit máshogy kapcsol üzemmódváltáskor, kicsit máshogy indul, kicsit máshogy áll le, kettővel több szenzort bír a vezérlés kezelni, fejlettebb a célra tartás amikor automata üzemmódban van a klíma, stb. stb.
hamarabb hiszem el, hogy pártízéves tapasztalattal rendelkező szakmérnököknek vannak valid ötletei mint hogy pár internetes ember beírja a gépbe hogy háháhá búsit nem is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest