- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Szinte ugyanezt az arányt, ugyanezekkel a lisztekkel követjük.
(Tönköly fehér + világos rozsliszt. Néha a rozsliszt helyett zabpehely liszt, vagy rizsliszt.)
Van a gépen teljeskiörlésű program, amivel tovább keleszt. Mégis tömör.
Próbáltam már bele zabpelyhet is, de attól sem lett magas a kenyér.
Valami még hiányzik belőle, amitől magas lesz. -
Keef_Lee
senior tag
Sziasztok!
Látom, hogy itt nehézsúlyú profik vannak és többnyire a kifinomult pizza a téma, de én kenyérügyileg jöttem
Kenyérsütő gépünket újra aktivizálva nem akarunk bolti kenyeret enni már. Viszont, ha valami egészségesebb lisztet is teszünk bele, akkor olyan tömör lesz, mint a tégla.
Van erre valami kiforrott megoldás?
(Normál élesztővel dolgozunk.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.