Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
1 hete megcsináltam e szerint a recept szerint. Nagyon alulhidratált tészta lett belőle, nyújtani sem tudtam megfelelően. Szerintem ízben is elmaradt a szokásos tésztáktól.
Szóval nekem nem jött be. Haverom szintén megcsinálta annyi különbséggel, hogy süteményliszt helyett búzakenyérlisztet tett bele. Azt mondja király lett nagyon!Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
IntelKiller7
veterán
Mi eddig kétszer sütöttünk, következő sütés már jövőre lesz maximum. Elsőnek Máté Szabi tészta receptjét próbáltuk. Nagyon jó recept szerintem, brutál finom lett a tészta.
Itt Mohácson van egy nagyon jó pizzéria. Nápolyi pizzát sütnek, nagyon jó minőségű feltétekkel, brutál finom.
A miénk kis túlzással, de nagyon hasonló volt. A tészta állaga, roppanóssága mindenképp. Persze a nyújtást, sütést kell még gyakorolni.Most 2. alkalommal Szabi a pék receptjét használtuk, de nem sok köze volt az első sütés eredményéhez.
A következőt, ami valszeg csak jövőre lesz, az összefoglalóban szereplő kalkulátor alapján.
Bár közöm nincs hozzá, de mohácsiként jó olvasni, hogy a helyi Garat lisztet használod.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest