- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Végre megjött Aliexpress-ről a pizzalapát. Egy 33cm-es lapátot rendeltem rövid nyéllel, ez tökéletes méret az N3 sütőhöz. Előszedtem a dagasztógépet amit pár éve kaptunk de nem volt használva csak kipróbálva, de az sem dagasztáshoz hanem keveréshez meg habveréshez. Viszont most hogy van sütő így szeretném kipróbálni. A használatiba az van hogy 4 perc használat után 10 percet kell pihentetni. Néztem a Profi Cook gépnél ami többször ennyibe kerül mint ez, ott meg 5 perc van írva, gondolom ennyit bírnak aztán felmelegednek.
Szerintetek ez a ALDI-s Ambiano dagasztógép megfelel arra a célra hogy mondjuk 2x5 percet dagasszam a tésztát benne? Mennyivel jobb egy ilyenben dagasztani mintha mondjuk kézzel dagasztanám csak? Vagy érdemesebb akkor mondjuk 2x5 percet itt, aztán kézzel még kicsit dagasztani? Akinek ilyen nagyon alap dagasztója van hogy szokta használni?
Köszönöm!iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Gitáros topic
- Ózongenerátor a háztartásban
- Jófogás tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android szakmai topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...