- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lampas
csendes tag
válasz
macimeister #94 üzenetére
nah, végül sikerült megszerezni a CD-ről a programot. felraktam ide: http://minus.com/lK4hEitxoJXLe
manual:
http://minus.com/lPF9VI5aJUC0b -
lampas
csendes tag
Pedig sajnos van.
Valószínű alapból kap valami fix IP címet, mert a router DHCP kliens listájában nincsen benne, vegigpingelve a tartomanyt meg nem találom. Nem tudom konkrétan mit csinál a cd-n lévő program, de valahogy megtalálja a kamerát. biztosan egy bizonyos portot használ, vagy fix csomagot küld, nem tudom.. -
lampas
csendes tag
Udv,
vegso ketsegbeesesemben irok ide, merthogy nincs meg a CDje, es sehonnan sem tudom megszerezni a kamerahoz tartozo kis programot, amivel mukodesre lehetne birni. El tudna kuldeni nekem valaki a cd tartalmat, akar rapidshare-n keresztul, vagy akarhogy.
Egyebkent nem is ertem, hogy hogyan mukodik ez az egesz, mert vegigpingeltem az egesz halozat tartomanyt, de nem talaltam meg a kamerat. Jo persze lehet hogy nem erzekeny a pingre, de akkoris miert jo az hogy ilyen bonyolult beuzemelni ezt a kamerat? Nem beszelve arrol hogy csak IE alatt megy... no de mindegy, csak mukodjon mar.
Gyarto oldalat is vegigneztem, meg levelet is irtam nekik... egyelore semmi valasz...
udv
Balazs
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest