Új hozzászólás Aktív témák
-
jbl
senior tag
Tehát akkor mondom lassabban hogy megértse mindenki telephelyemen többkamera van a mit synology nas rögzíti hát tisztában vagyok a h264 plusz 65 plusz meg a sima h264 képességével ha mindent agyon tömörítesz és eltűnik egy raklap áru csak annyit látsz hogy valaki elvitte belle nagy nyitva az arcát nem fogod látni tehát nem arra kell a kamera hogy otthon a kiskutyád meg a kismacskát nézegessem tehát tömörítetlen képke pont ennyi oda viszont kertárt terület. Lg tv-re az otthoni projekt hi gondoltam tudok venni egy olyan eszközt amit a feleségem is tud kezelni egy applikáció segítségével de úgy látom milyen nem létezik
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
köszönöm
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Jó akkor olyat ajánljatok nekem legyen lg tv-hez egy app el tudom nézni a kamerát. Nvr a garázsba nem akarok venni 30 méter hdmi kábelt. Kifizettem három darab kamerára 150000 ft-ot 150000 ft-ért veszek még nvrt még veszek bele 50 000 forintért hdd-t. 350000 ft-ot köldök és nincs egy olyan applikáció amivel tudom nézni a tévén mert ha nincs applikáció akkor otthon a szobából 20 ft-os egeret fogdosomat
-
jbl
senior tag
válasz
kunberci #32212 üzenetére
Eszközmodell: DS-2CD2343G2-IU kamerák ebből van 3 darab.
hikvision iVMS4200 programtól a hideg ráz!
ezért keresek valami jó NVR-t. A legjobb lenne ha az nvrt a garázsba lenne ott zörögjön. LG C2 Tévén meg PC tudjam nézni.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Tudnátok olyan NVR-t ajánlani, amit egy böngészőből lehet nézni, visszanézni az eseményeket, és nem kell hozzá kiegészítőt telepíteni és ezt akadás nélkül?
3db 4k kamera csak ember riasztás érdekkel kutya macska biciklisek nem.
létezik ilyen?
ára nem érdekel!
csak jó legyen ja és nem akarok rá várni 3 hetet.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Sziasztok!
Melyik kamera tud gyárilag, Google Drive-ba menteni?
hikvision?
dahua?[ Szerkesztve ]
-
jbl
senior tag
válasz
hevepapa #26475 üzenetére
ezis ilyen rögzítő szoftver. nekem egy egyszerű kell, ami kiolvassa a kamera sd kártyára írt adatokat, meg nézhetem ki mászkál az utcán online. ennyi. nem kell fél órát várni mire betölt a program megkérdezi hatszor az admin jelszót meg hat darab kiegészítőt le akar tölteni…..
nincs egy ilyen?4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
válasz
bigrock #26473 üzenetére
IVMS4200
ez engem kiborít idegileg. Nincs valami egyszerűbb megoldás.
Kamera élőkép nézés, meg amit mentett a sd kártyára vissza tudjam nézni. ennyit szeretnék csak. nem kell semmi hokus pokusz.
pl: minta Hik-Connect a telefonon.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Hikvision ip kamerában sd kártyára rögzít. melyik programmal lehet egyszerűen visszanézni az eseményeket pc-n?
-
-
jbl
senior tag
Kamerából FTP szerverre feltöltött pillanatképeket, milyen szoftverrel lehet egybefűzve megnézni, mint egy videó?
köszi mindenkinek4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget! minden oké működik, csak az első 4 óra kábelezés padlásra szaladgálásban elfáradtam. azt hittem valami nem jó…. mégeszszer köszönöm.
-
jbl
senior tag
válasz
kunberci #25596 üzenetére
HIKVISION DS-2CD2343G2-IU 4MP IP kamera 2.8mm36 hónap garancia - 1 db
TP-LINK TL-SG1005LP 5 portos Gigabites asztali switch PoE+
igen, próbáltam gyári kábellel is.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
jbl
senior tag
sziasztok
tp-link tl-sg1005lp PoE+ nem világit. narancssárga, nem ad fel áramot? most raktám össze a kamerával de nem működik. tudnátok segíteni.4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest