- Microsoft Outlook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Proxmox VE
- Windows 10
- F-Secure termékek
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Igen, jogszabály szerint így van. Viszont, a szomszéd városban élő főnököm mesélte, hogy történt valami és nála is volt a yard a kamera miatt, látott-e valamit. Mondta, hogy nem mert lehajtotta, hogy ne lásson ki. Mondták neki, hogy nyugodtan állítsa vissza. Nálunk a településen is jól láthatóan ki van téve nem egy kamera, senkit nem érdekel. Van olyan ami a járda mellé épített ház szélső oszlopára van téve, ami mást sem lát mint az utcát. Nekem is lesz olyan kamerám ami a kaput fogja nézni, így látni fogja az utcát is valamennyire. Elég zárt a kerítés, így csak a feletti részre lát majd rá. Az utcánkban ez lesz a negyedik ilyen kamera úgy, hogy 12 ház van össz mert fél utca.
-
Chris0321
veterán
válasz
hevepapa #33404 üzenetére
Jó neked, nálunk mikor jobb az idő akkor rendszeres az egy-két másodperces áramszünet. Ültem a gép előtt és játszottam, erre elsötétül a képernyő. Mire körülnéztem, már újra volt áram. Nem akarom, hogy ilyen miatt tönkremenjen a rendszer, ezért én a szünetmentesre teszem fel azt is.
-
Chris0321
veterán
válasz
kunberci #33084 üzenetére
Hát ez sem egy olcsó "szórakozás". Én beérem a P330-al is, amire nekem kell azt eddig úgy tűnik tudni fogja.
4 db ilyen 4k-s kamerához mekkora hdd-t lenne érdemes majd vennem? Jelenleg az egy sd kártyára csak akkor ment ha mozgást érzékel. Hdd-nél érdemes ezt átállítani folyamatos mentésre, vagy fontos dologról nem maradok le így sem? Nézegettem a felvételeket amit eddig csinált a kamera és éjszaka gyorsabb mozgásnál (kutya átfut a kamera előtt) szerintem nem mindig észleli mert van amikor elmegy az egyik irányba és nincs felvétel arról, hogy visszajön. -
Chris0321
veterán
válasz
Funthomi #33074 üzenetére
A kiegészítő fény, az megvilágítja neked éjszaka a területet és akkor fekete-fehér kép helyett színes lesz. Be lehet állítani, hogy mozgásra bekapcsoljon. Nekem szombaton lett felszerelve egy p330-ast, elég jó fénye van de azért nem világítja be a teljes területet. Mivel a fekete-fehér képen nem biztos, hogy látszódik minden részlet ezért ha szükség van rá, fel lehet kapcsolni.
-
Chris0321
veterán
válasz
Chris0321 #33055 üzenetére
Kiderült, hogy user error volt. Egy szünetmentesre van rákötve kapcsolós hosszabbítóval minden a nettel és a számítógéppel kapcsolatban, hogy egyszerre mindent tudjak áramtalanítani. Dugtam egy másik hosszabbítót a szünetmentesbe és átraktam a wifi router dugaszát és szokás szerint áramtalanítottam. Így nem kapott áramot a tetőn lévő antenna sem, ami szükséges lett volna a nethez. Orvosoltam a problémát, semmi mást nem kellett csinálnom.
Más kérdés:
Itthon megcsináltam a kamerához a megosztást és még annyit szeretnék tudni, hogy ha új kamera kerül a rendszerbe akkor annál is külön meg kell majd adni másnak a hozzáférését? -
Chris0321
veterán
válasz
kunberci #33054 üzenetére
Köszönöm.
Közben eljöttem otthonról és így nem tudok csatlakozni mobilon a kamerához a telefonomon. Otthon működött minden, a wifi külön lett rádugva a szümetmentesre és most is megy, a switch szintén áram alatt. Az appot meg tudom nyitni, mutatja is a kamerát mint lehetőséget, de azt írja ki rá, hogy lecsatlakoztatva.
Na most mi lehet a gond? -
Chris0321
veterán
Hello.
Felszereltünk egy Reolink kamerát, mind PC-n mind telefonon működik a hozzá való app. Azt szeretném megkérdezni, hogy valahol azt olvastam 5 embernek is meg lehet osztani a kamera képét és ennek mi lenne a módja? Szeretném ha az egyik rokonom telefonon rá tudna majd nézni a kamerára/kamerákra. -
Chris0321
veterán
Hello.
Bizonyos okokból gondolkozom 2-4 kamerás rendszer telepítésén egy lakóház körül. Megnéztem az összefoglalót, de nem igazán tudom mit lenne nekem érdemes megvennem és mekkora végösszegre kellene számítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kutya topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egészséges életmód
- Microsoft Outlook topic
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest