- Windows 11
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Rendszergazda topic
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz Yager01 #4632 üzenetére
Veszel 1 nvr-t annak van monitor ill. hdmi csatlakozója és a hozzá csatlakoztatott monitoron lehet nézni az élő kameraképet. Ha veszel bele merevlemezt rögzít is, ha nem veszel csak nézni lehet.
Wifit ez nem tud de igazi biztonságot csak a vezetékes hálózat tud adni. Annyi kamera képét lehet nézni amennyit beüzemelsz, ill amennyit kezel az nvr.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
bigrock
Topikgazda
válasz Yager01 #1539 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nem fogsz folyamatos élőképet látni (25 fps), csak ennek a töredékét. Ez nem feltétlenül probléma, amennyiben helyben rögzítesz, mert itt lehet feltekerni a paramétereket. Ha a rögzítés is távol történik, akkor előfordulhat, hogy 1-2 momentum kimaradhat, mert "eldobja" az internet a képkockákat.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Yager01 #1520 üzenetére
Természetesen kell a 220v. És Internet se árt! Bár ha memóriakártyás kamerát veszel az lehet tud anélkül is rögzíteni. Nem tudom ,mert olyat még nem láttam!
Csatlakozni routeren keresztül tudsz vagy wifin ,vagy lan kábelen keresztül.
De ez is kamerafüggő természetesen. Ha Wifis akkor csak 220v kell neki.
Min Hd felbontású kamera ajánlott és szinte mind jól lát sötétben is! Még egy olcsóbb kamera is.
Mint mondtam a memóriakártyás megoldás nem tudom ,hogy működik.
A többi lehetőség ,vagy Pc-re ,vagy Nas-ra tudsz megfelelő szoftverrel rögzíteni és visszanézni a felvételt.
Van kifejezetten erre való céleszköz NVR de egy kamerához szerintem fölösleges. -
Yager01
senior tag
-
s0rT3d
tag
válasz Yager01 #1180 üzenetére
Esetleg még ezt a modellt tudnám ajánlani:
http://www.cameradepo.hu/wansview-ncm-629w-hd-wifi-ip-kamera.htmlEbbe van beépített hangszóró és mikrofon. Hangriasztás is van benne, tehát ha sír a baba, akkor tud riasztást küldeni, illetve rejtett infra ledjei vannak. Így nem zavarja a babát a piros fény
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- iPhone topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- További aktív témák...
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest