Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz sanzi89 #13475 üzenetére
Nincs ebből harag. Korábban leírtam, hogy anno én miket tapasztaltam. Nem mondom, hogy nem jöhet egy új márka ami tuti, és tényleg minden eddiginél jobb.
De ezekkel az "új és tényleg azt tudja csak a felírat más...blablabla.."
Általánosságban le merem írni mindig megszívtam.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz sanzi89 #13473 üzenetére
Azért csak csendben jegyzem meg:
12 napos ANNKE tapasztalat alapján ne vonjunk le hosszútávú következtetéseket..[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz sanzi89 #13471 üzenetére
Majd ha szereltem, beállítottam, és több éven keresztül üzembiztosan működik akkor meggyőzött engem is az ANNKE. Addig bocs, de nem.
Nem egy olyan kamerával vagy NVR-el volt dolgom, hogy megvette a tulaj, felszereltük, szuper kép öröm minden működik, majd pár hét-pár hónap múlva ez se-az se működik.
Gyere nézd meg csináljunk vele valamit (nyilván van az usererror is), de 90%-ban az lett hogy vissza a feladónak, és vettek más megbízhatót.
Nekem ez csak annyiban kellemetlen, mert Én nem ebből élek, szinte csak baráti szívességből (na jó egy két sör legurul) csinálom, és dupla munka. És ha dupla idő megy el a szabadidődből az nem annyira kellemes.[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz sanzi89 #13467 üzenetére
"A szoftver szolgáltatásiban meg kb. egy az egyben Hikvision, de legalábbis majdnem ugyanaz."
Ez aranyos
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #13225 üzenetére
A hét elején kézhez kaptam a 4K-s Annke IP kamera rendszert. Minőségben, használt anyagokban, összeszerelésben teljesen rendben van. Minden alkatrész, kiegészítő benne volt a csomagban, és a csomagolás is rendben volt, nem sérült semmi. Érdekesség, hogy nem Csehországból hozta a DPD, hanem Németországból az MPL.
Kapott egy 1TB-os HDD-t az NVR és a hétvégén feltaktam két kamerát. A kép minősége nekem teljesen megfelelő, az éjszakai kép is kifejezetten jó véleményem szerint. Könnyű volt felszerelni, szoftveresen beüzemelni.
Még ezer meg egy dolgot kell kitapasztalnom meg kipróbálnom, de idáig pozitív a véleményem. Egy kis csalódás van, ugyanis Chrome alatt nem működik a videó nézés, így marad az Explorer, ott semmi gond nem volt a bővítmény telepítése után. A szoftver kb. a logón kívül egy az egyben Hikvison."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #13222 üzenetére
Szóval úgy tűnik, hogy a következő szett lesz a befutó: ANNKE 8CH 4K Ultra HD POE Network Video Security System 8MP H.265+ NVR With 4X 8MP 30m EXIR Night Vision Weatherproof IP Camera
HDD nélkül, Csehországból 405 dodóért.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #13220 üzenetére
Közben találtam egy teszet, ahol említést tesznek az elérhető felbontásokról: ANNKE C800 4K 8MP POE REVIEW H.265 EXIR TURRET CAMERA I91BF
Resolution can be adjusted down to 3k (3072 x 1728), Quad HD (2560 x 1440), Full HD (1920 x 1080) and HD (1280 x 720). Video quality also can be adjusted from lowest to highest. Frame rate can be adjusted from 1/16 fps to 25 fps with a maximum 12.5fps in 4k, 25fps in 1440p, 20fps in 1720p, 25fps in 1080p and 25fps in 720p.
Pozitívumok Annke 8mp:
- Nekem a 2560 x 1440 25fps szerintem bőven megfelel.
- h256+ tömörítés
- Nagyobb látószög 2.8mm/112fok
- Onif támogatás - most nem kell, de ki tudja később kell-e?
- Nem kell HDD-t venni az NVR-rel
- Egy árban van, vagy még kicsit olcsóbb is, mint a Reolink 5mp-es rendszere
- Szoftvere hasonlít a Hikvision-re, amit már több helyen is használtamPozitívumok Reolink 5mp:
- Van mikrofon
- Lehet venni külön 1 kamerát is Aliexpress-en, nem csak kitben[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz sanzi89 #13206 üzenetére
Nemrég óta van egy 2 megapixeles 2 kamerás rendszerünk ami még nincs a helyén, de be lett már üzemelve. Nekünk is 15FPS-el és H265+-al rögzít és folyamatos a kép.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csaszykj
aktív tag
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #13209 üzenetére
Árban még a magasabb kategória beleférne, a 4k Annke rendszer, de erről se találok infót, hogy milyen fps-t tud milyen felbontással.
-
Csaszykj
aktív tag
válasz sanzi89 #13194 üzenetére
Szemelyes tapasztalatbol mondom, megrendeles elott erdeklodj az eladonal, hogy van-e a Nemetorszagi raktarukban az adott termek.
Nehogy megeleptesedre Kinabol erkezzen mint nekem is tortent 2 honapja.Cseh raktarat valasztottam ki, es kinabol kuldtek vegul, es nem lett vammentes az elkepzelesem.
Rakerdeztem az eladora, miert is tortent ez pontosan, mert nalam a gyorsasagon volt a hangsuly.
Azt a valaszt kaptam hogy az o raktarkeszletukkel volt a gond, kifogyott, csak ezt az Ali nem jelzi ki nekik. Kerdes nelkul feladtak Kinabol. ( mily meglepo ). -
nagysz
tag
válasz sanzi89 #13196 üzenetére
NVR-hez nem értek, én NAS-ra rögzítek. A méret nagyon függ a beállításoktól, azaz a felvétel minőségétől, de méginkább függ attól, mennyi riasztás van, mennyi felvétlelt készít a kamera. 4 kamerára ugye, jut 500GB egyenként.. Az nekem az elmúlt 10 nap mérései alapján 100 napnyi anyag, jó minőségben (5MP). Gondolom, NAS-ra tovább küldhető az anyag és ott már lenne RAID is.
-
nagysz
tag
válasz sanzi89 #13194 üzenetére
Ez egy újabb modell, a 420ast váltja, ezért még nincs vele túl sok tapasztalat. Itt van egy a polcon, dobozban. Az elődje jó, de azért tudásban nem egy hikvision: sok a vakriasztás, nem sikerült úgy beállítani, hogy ne jelezzen a repülő bogárra és pld. zárt térben a szél által rezgetett dolgokra. Elviekben a vonalátlépés funkció erre jó lenne, de ez a kamera azt nem tudja sajnos... a hik-ek közül meg jó pár igen. Mondjuk, nem is annyiba kerül.
Szóval az, hogy ez egy jó kamera jó szoftverrel, viszonylagos: kérdés, mire kell neked. Nekem úgy működik, hogy ki van téve a bejárat elé, és rögzíti a beállított területen a mozgásokat. Nem küld emailt...NAS-ra rögzít. Ha nincs problémám, letörlöm a felvételt, amiből a fentiek miatt van jó sok. Inkább vegyen fel többet, de legyen rajta az "esemény". viszont valszeg megőrülnék, ha minden rezgésről küldene mailt.
Hibát viszont az elmúlt 1.5 évben egyet sem produkált: rögzít csendesen és jó minőségben. Nekem ennyi elég, elégedett vagyok velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.