Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- XPEnology
- ASUS routerek
- Microsoft Excel topic
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac1
csendes tag
válasz hevepapa #30514 üzenetére
Igen, de ahogy néztem, kb. 60,- forint a különbség méterenként, nekem olyan 50 méter (ami lehet akár 60 is) mennyiség kell, de a lakóházból lemegy a "gerinc", azon van egy router, ami jelenleg wifi extenderként is szolgál a garázsban amikor valamit csinálok és netezek, meg a mobiltelcsi, meg ha jön valaki, és ezen van egy switch, ezen keresztül működnek a kamerák.
Tehát a gerinc mindenképpen előre gondolkodva lesz kiépítve, a kamera felé pedig mehetnének akár egy CAT5-n is, de elhozok egy bontatlan tekercset, fel lesz írva a kezdő méter, visszaviszem valamennyivel, azon is ott a méter, a különbséget fizetem, nem akarok centizve előre méretezni, mert amúgy sem lehet pontosan kiszámolni, ha marad valamennyi kábel, az is plusz kiadás lesz, mintha most egyelőre feleslegesen jónak tűnőt építek be.A számítástechnika nem egy egzakt tudomány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politikai mémek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest