-
IT café
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac1
csendes tag
válasz
hevepapa #30514 üzenetére
Igen, de ahogy néztem, kb. 60,- forint a különbség méterenként, nekem olyan 50 méter (ami lehet akár 60 is) mennyiség kell, de a lakóházból lemegy a "gerinc", azon van egy router, ami jelenleg wifi extenderként is szolgál a garázsban amikor valamit csinálok és netezek, meg a mobiltelcsi, meg ha jön valaki, és ezen van egy switch, ezen keresztül működnek a kamerák.
Tehát a gerinc mindenképpen előre gondolkodva lesz kiépítve, a kamera felé pedig mehetnének akár egy CAT5-n is, de elhozok egy bontatlan tekercset, fel lesz írva a kezdő méter, visszaviszem valamennyivel, azon is ott a méter, a különbséget fizetem, nem akarok centizve előre méretezni, mert amúgy sem lehet pontosan kiszámolni, ha marad valamennyi kábel, az is plusz kiadás lesz, mintha most egyelőre feleslegesen jónak tűnőt építek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Fűnyíró topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest