- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
half333
őstag
válasz
donbig #38341 üzenetére
Mi az az álláskeresési járadék? És hol találom? Én sürgősségin voltam ott mondták h inaktiv a taj kártyám. A munkám megszűnt,és most kaptam 2 hetet h aktiv legyen a tajkártyám vagy kiküldik a számlát. Az meg ki tudja mennyi! Illetve online szeretném ellenőrizni de a jelszót nem tudom honnan lehet megtudni?
-
envagyok
veterán
válasz
donbig #38292 üzenetére
De én.
Jó cikk, lehet írok nekik én is, mert ez már kezd járványos méreteket ölteni.
"Bárki bejelentést tehet a gyermekjóléti és családsegítő szolgálatnál, ha azt érzi, hogy egy gyereket veszélyeztetnek. Ilyenkor a családgondozó feladata kivizsgálni a bejelentést. Vannak olyan szakemberek, akiknek viszont a bejelentés nemcsak lehetőségük, hanem kötelességük is. Ebbe a körbe tartoznak az óvodai dolgozók, de a védőnő, a háziorvos és a nevelési tanácsadó is idesorolható. Nekik úgynevezett jelzőfunkciójuk van, tehát akkor is jelezniük kell a problémát, ha csak a gyanúja merül föl a veszélyeztetésnek. Erre azért van szükség, mert ők vannak közvetlen kapcsolatban a gyerekkel, így ők első kézből látják, ha valami gond van."Persze nem lenne rossz ez a rendszer, csak épp az óvodai, idegen feljelentőkkel szemben semmilyen fék nincs.
-
doc
nagyúr
válasz
donbig #38187 üzenetére
Nekem pár hete szólt az autó hogy kiégett a tompított. Megnéztem a kézikönyvet, ott az volt vigyem szervizbe
rákeresve az jött ki hogy a lökhárítót vagy a dobbetetet le kell szedni.
bevittem a Leierhez (bár nagyon sok negatív véleményt találtam a szervizukrol, igaz az autót ott vettem). Összesen 8000 forintért (izzók ára benne van) kicserélték mindkettőt fel óra alatt. Hat az tuti hogy ezentúl sem fogok nekiállni otthon, ennyit megér siman
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest