- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Az ilyen forrólevegős sütőkről mik a vélemények ?
Kinéztünk egyet,bár nemtudom mennyire okésak.. ( most ne az árat nézzétek,hanem a beltartalmat, használhatóságot,stb.. )
-
Joker88
őstag
Érdeklődnék, bár lehet túl misztifikálom, de ha van a kocsin éves autópálya vármegye bérlet a Simple alkalmazáson keresztül,az érvényes a Győr-Sopron közti M85 ös autóútra ? 🤔
-
Joker88
őstag
Ez mennyire lehet valós oldal?
Élek a gyanúperrel..
-
Joker88
őstag
Főképp hétköznap délutánra, 14:30-tól tudtok valami másodállás szerűséget,kis plusz pénz szerzése gyanánt?
-
Joker88
őstag
Hétvégén, Visegrád felé gondoltuk kirándulni.
Van valami tippetek hogy mit érdemes megnézni a fellegváron kívül? -
Joker88
őstag
válasz
kbhuinfo #39701 üzenetére
a W10 tájolója pont ellentétesen működik, az érintőkijelzőt is ellentétesen kezeli.
Ha rányomok a rendszer visszaállítása menüpontra, elmegy 20-30%-ig ,majd hibával leáll,hogy sikertelen a visszaállítás.
( Android alatt semmi hiba nincs.. )
USB-ről meg nem tudok telepíteni,vagy csak én vagyok a béna -
Joker88
őstag
Tudna nekem valaki segíteni, egy Teclast X98 tablet életre lehelésében ? Windows 10 alatt nem megy az érintőképernyő..
-
Joker88
őstag
Az Árkád környékén tudtok valami pékséget/kisboltot ami már reggel 5 órakor nyitva van?
-
Joker88
őstag
Kis lakhatási kérdés..
Hol lehet hirdetéseket látni (Facebook kivételével) esetleges albérlet ügyében?
Párommal most tervezzük az összeköltözést Győrben .. Tudjátok, 1,5 de inkább 2 szoba jöhet szóba.. Meg nem tudom ilyen lakásért mennyi az albérleti díj.. Mi olyan 140-160.000 plusz rezsiben gondolkodunk, hosszabb távon. -
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #39291 üzenetére
sőt, lehet,hogy a munkáltatód is ad (legalábbis nálunk, egyenesági rokonságra)
illetve..
a városi, 1 havis összvonalas 'általános' buszbérletre miféle számot kell ráírni?
sok sok év után kénytelen voltam venni... -
Joker88
őstag
Tudtok ajánlani autógumist aki esetleg dolgozna már holnap ?
Érdekes story, és kicsit hosszabb..Mostani, őszi vétel, DOT szám szerint 2023 július, téligumi. Valamikor november elején lett feltéve, 175 65 r14 (mint a gyári táblán a B oszlop alján) , igaz Debica márka .A történet,hogy ma autópálya.. Győrből Budapest felé, a főváros előtt , gumicsattogás, jobb hátulról.. Először azt hittem hogy valami leesett , és hozzáér a gumihoz. Legelső kútra ki, keréknyomás. A jobb hátsó kivételével mindenhol megvan a 2,1 Bar , míg az említett jobb hátsóban, 1,4 Bar.. Visszafújva 2,1 körüli értékre. Azóta maradt benn az a nyomásérték amit belőttem a kúton. Elviszem holnap gumishoz ha találok persze ,nem arról van szó, de valakinek volt már hasonló eseménye ilyen téren?
-
Joker88
őstag
Valaki Győr környékén tudna nekem ajánlani autószerelőt aki tudna vízhűtőt cserélni , 2006os benzines,klímás autón ?Történt ugyanis, hogy ma napközben elment a minimumig a max jelzésről a fagyálló.. A hűtő bal lenti alsó sarkánál csatlakozó csőnél van megrepedve a hűtő műanyag kivezetése körül és ott ereszti/csöpögteti a löttyöt.. Jelige, "minél előbb" a közeledő karácsony miatt ugye..
Délután már telefonáltam pár helyre,mindenhol jövőre vállalnák csak.. -
Joker88
őstag
A Nádor cukrászdáról mi a véleményetek? vagy valami más ötlet ilyen sütizős-beülős helyre?
-
Joker88
őstag
lenne egy tömegközlekedéssel kapcsolatos kérdésem..
Próbáltam a melléklet képen is ábrázolni
Szóval, reggelente, melyik helyijárat busszal (akár átszálással) lehetne eljutni a Szövetség utcából ( a "Báthory úti" buszmegből ) a Kandó Kálmán útra, a Gyárvárosi vasúti megállóhoz lévő buszmegállóba..
És délután ugyanez lenne,csak visszafelé..
-
Joker88
őstag
Komáromi fürdőben volt már valaki innen ?
Brigetio vagy hogy nevezik.
Útvonalként az 1-es út, az fizetős? Ahogy nézem az a legegyszerűbb.. -
Joker88
őstag
Hétvégén,szombaton állatkert van tervben Győrben . .
Sose voltam ott még
A lényeg,hogy ha kocsival megyünk, a Jégcsarnok mellett a Nagysándor József út végén, megvan még a parkoló? Vagy hol lehet (ingyenesen) megállni normálisan?
-
Joker88
őstag
válasz
golya32 #38870 üzenetére
nah,aztán sikerült pontosabb infót kapni ..
WizzAir kadétprogamjában résztvevő pilóták az elmúlt napokban többször is gyakorolták és gyakorolni fogják, a megközelítést és leszállást (landing-training)
Csak azt volt a furi,hogy Flightradar szerint "Brand new, vagy 1-2 éves" A321 géppel teszik ezt -
Joker88
őstag
Na, ma rávettem magam és időm is volt, meglátogattam 1 paplannal és 2 párnával a mosodát a Gerence úton.. (bubbl** , a reklám miatt csillagoztam ki
) valami tutifrankó hely.. alig több mint négyezer forintért,korrekten tiszta lett a cucc.. félévente, kibírható. egy órás mutatvány, közbe el is mehetsz nem kell ott lenni állandóan, de maradhatsz is,mert belső tér, ha kinn esik az eső akkor sincs gond.
-
Joker88
őstag
Akit esetleg érdekel, nálam is volt szekrényürítés , szobafestés miatt
[link]
Telefonra talán lesz vevő, érdeklődött egy tag. A többi szabad.. -
Joker88
őstag
valaki foglalkozik innen notebook-belső részének portalanításával ?
hátlap le,stb..
Asus Vivobook S15...
én nem merek nekiállni,tuti valami műanyag bizbaszt eltörnék -
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #38717 üzenetére
Disznó,vagy egyéb háziállat játszik kp helyett?
-
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #38619 üzenetére
régebben volt, talán valami Facenter nevű faárukkal foglalkozó vállalkozás, ott az Integrál Parkban,az autókereskedéseknél a Fehérvári úton.. egy utat megérhet.
-
Joker88
őstag
Tihanyban volt valaki mostanában? Hol lehet normálisan megállni kocsival,akár fizetősben is ?
Az apátságot célozzuk meg,de kisebb gyerekkel,azért kérdezem ( én meg már nagyon régen voltam ott)
-
Joker88
őstag
Az ETO Stadionnál most fizetős a parkoló? Régebben valamit olvastam hogy az lesz,de nemtudom mi lett vele..
-
Joker88
őstag
valakinek lenne elfekvőben eladó micro SD kártyaolvasója lehetőleg holnapi/hétvégi átvétellel?
-
Joker88
őstag
válasz
half333 #38366 üzenetére
ellenben, április 14.-én lesz ilyen győri állásbörze , az ETO Parkban..
még szerintem időben vagy,hogy regisztrálj..
[Állásbörze Győr]
" Látogass el az Arrabona Állásbörzére április 14-én, 9-16 óra között Győrbe, az ETO Park Hotelbe és találd meg a neked való állást! "
* én is megyek, kíváncsiságból, mi helyzet a 'piacon' . mennyire vagyok jelenleg alul vagy felülfizetett a piachoz képest -
Joker88
őstag
válasz
half333 #38314 üzenetére
Nemak kb, amit #kovacsroli írt.. mint operátor = halál
közeli ismerős 1 hónapot húzott le ott.. azóta még a közelébe sem akar menni ...
Dana-ról,eléggé vegyesek a hallott dolgok részemről.. Van,akinek bevált,van aki csak azért van ott, mert pl hitele van és kell a munkahely, van akinek nem jött be.. szerintem ott is az van,hogy hová kerülsz.. ha jó/jobb helyre,akkor nyerő.
mint ilyen kölcsönzős cégen belül a karikás gyárba nemtudom mennyire van most felvétel.. saját állományba meg pláne nemtudom.
de van sok más cég is.. kissebbek,de élhetőbbek.és apropó, én gyűlöltem a 12órás munkaidőt
-
Joker88
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #38154 üzenetére
csak értelemszerűen - ha még úgy van - aktív mobilnet hozzáférés kell a Mobiljegy alkalmazáshoz,ha beszkenneled a kódot az ajtón/sofőrnél..
-
Joker88
őstag
Tárhely gondjaim vannak
Lenne valakinek eladó notebook HDD-je, legalább 500GB, és esetleg be is tudná nekem pattintani a gépbe ? -
Joker88
őstag
Köszönet a pizzériázó -tanácsokért..
de most ismét más témában érdeklődök..
Van valakinek ismerőse aki bakelitlejátszó javítással-tisztítással foglalkozik?
És esetleg a meglévő bakelit lemezeket mivel lehetne megtisztítani ? Saját papírtokjában voltak/vannak,de tiszta porosak.. 1978-as kiadás[kép]
[Videó] -
Joker88
őstag
van valami ajánlás pizzériára, ahol el lehet hozni a kért pizzát ? SZÉP kártyával való fizetés persze
Mostanában a PizzaForte a régi Intersparban eléggé változatos ami a minőséget illeti.. -
Joker88
őstag
holnap idős rokont kellene vizsgálatra vinnem a kórházba..
a kórház melletti parkolóházba a behajtáskor kell jegyet kérni, majd a kocsi leállít egy szabad helyen, atán irány a kórház,majd ha ott végeztünk,akkor kell újra az automatához menni és fizetni majd kocsikeresés és kihajtás? -
Joker88
őstag
tudtok valami albit ami üres és kiadó ? valahol Győrben, tökmindegy milyen nagy,ketten vagyunk csak, az ár meg 100k körülre gondoltunk,plusz mínusz lehet persze.
-
Joker88
őstag
A belvárosban működik még az a Pirate ?
Vagy hova lenne most elmenni egyedül,kicsit szórakozni,kikapcsolni péntek este ? -
Joker88
őstag
Tudjátok,van Pannonhalmán az a kilátó, az a hal formájú..
Kocsival ha mennék,merre tudnék a közelben megállni ? A társaságban sajnos van egy fő akinek a lába nem teljesen egészséges,sok távolságot nem tud megtenni -
Joker88
őstag
válasz
tserrof77 #37724 üzenetére
hát inkább már W10.. Window 8.1 alól 2023 elején kirántják a talajt..
Persze,ha mindenképp Windows kell..
Egyik szintén idősebb ismerősnek, megelégeltem, hogy havonta hozza a gépét,hogy " jajj, felugró ablak, vegyek Viagrát, fél óránként lekapcsol a gép.." Mindenre klattyolt,szépen befogott minden adware-t,meg ilyeneket.. Nem a beépített Defender mellett,hanem neves víruskergető mellett.
Aztán 3 hónapja feldobtam neki Linux Mintet.
A "Cinnamon-félét" .. A Windowsra hasonlít. Na azóta csönd van -
Joker88
őstag
A házi rozsdafarkú madárral van valakinek tapasztalata? olyan helyre rakta kis okos a fészket ahol nem minden napszakban van nyitva az ajtó
ergo ha kikelnek a tojásokból az ifjak ,akkor nem mindig tudja a fiókákat etetni. El lehet a közelbe rakni a fészket mindenestül a közelben,ajtón kívül, vagy milyen kompromisszumot lehet találni ilyenkor?
-
Joker88
őstag
számomra kicsit ismeretlen terepre tévedtem..
szóval,adott a kollégám fia..
FortNite-al hadonászikehhez a játékhoz melyik VGA lenne illendő? Vagy esetleg van valakinek eladósorban ilyen kaliberű videókártya?
/nem nemtudom mi is konkrétan az a FortNite, itt gyors gugli segített,de sokkalta okosabb nem lettem.. / -
Joker88
őstag
van valahol a környéken valami jó kis vízpart, aka strand,vagy ilyesmi? nem tömegnyomoros
héten voltunk Balatonon, hát köszi -
Joker88
őstag
tudtok ajánlani jó/jobb autószervízt/szakembert Győrben (vagy esetleg a környéken) ahol esetleg klímát is töltenek/ellenőriznek ?
Ma óriásit csalódtam az eddigi szervízemben.. Évek óta oda hordtam a járműveim,de most nagyon hanyagok lettek, és hogy is mondjam,árban,minőségben is elszálltak ( januárban voltam utoljára ott egy másik kocsival .. és igen,tudom háború,meg stb,de attól független majd 2x áron dolgoznak..) -
Joker88
őstag
Győrben, autós klímafertőtlenítés/klímatöltésre és esetleg utastéri szűrőcserére tudtok jó szervízt,szakit?
-
Joker88
őstag
srácok,aki szokott lidl-be járni, ott hogyan van a szép-kártyás fizetés? úgy mint a sparban,hogy minden fel a szalagra,majd a végén szólni,hogy amit lehet szép-kártyával fizetem?
-
Joker88
őstag
házszigetelés: tavaly október-novemberben megvásárolva minden szükséges alapanyag a kivitelező tanácsára (hungarocell,festék miegymás..) és most kezdik a munkát..
Látva az árakat, mégegyszer annyit fizettünk volna ha most vásárolnánk (már ha kapnánk..)
nemcsak alapanyagra, munkásra,kivitelezőre is várni kell.. a jóra meg még többet.
két éve volt tetőfelújítás, lemez lett a palára rátéve.. ( egy vagyon lett volna a palát leszedetni/ elvitetni,mivel veszélyes hulladéknak minősül,ráadásul valahová Kapuvár mellé kellett volna elvitetni,ott van valami cég aki ezzel foglalkozik/foglalkozott.. )
a szabadhegyi vasútállomásnál van/volt egy ilyen bádogos vagy miféle üzlet.. ott vettünk mindent. -
Joker88
őstag
Akit esetleg érdekel, ugye Veszprémvarsánynál körforgalom épül.. Na erre még rátesznek egy lapáttal,ugyanis elkezdték a Románd-Veszprémvarsány-Lázi-megyehatár út felújítását is..
forgalomtechnikai lámpa,aka rendőrlámpa, már aktív -
Joker88
őstag
válasz
golya32 #37306 üzenetére
na,ezekszerint el is kelt
" nincs ilyen kódszámú hirdetés "
* amúgy, én is tervezem lecserélni április-májusban a 24 éves kocsimat,valami fiatalabbra.. Most volt februárban műszakin, 2020 szeptemberében lakatolva..
Csak azon morfondírozok, hogy esetleg beszámíttassam valami kereskedésben,vagy mint magánszemély adjam el..
Tudom,első lehetőségként fele annyit sem kapok érte mint ha magam adnám el,csak valahogy nem szánom rá magam,hogy én adjam el,nincsen türelmem az említett "orkokhoz", vagy az ilyen -sok helyen olvasható- vásárlás után "elromlott ez+az , haza sem értem vele" szitukhoz.. -
Joker88
őstag
-
Joker88
őstag
Nakérem, eltűntek mindenkinél a bejglihegyek ?
-
Joker88
őstag
Esetleg van itt a csapattagok közt cukorbeteg ?
Anyám mint kiderült cukorbeteg lett,aztán valahogy próbálnék segíteni neki a hétköznapokban.. mit ehet,mennyit, jó üzletek ilyen téren, stb, másabb életritmus , stb.. 61 éves,szóval kis újrakezdés neki
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest