Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Láttam egy boltban 9800pro ramokra való kék hűtőbordákat(asszem Spire gyártmányúak),kérdésem,ha felrakom ezeket a ramokra,és neadjisten behal a vga,vissza lehet vinni gariban,vagy elhajtanak?
-
Flashback
addikt
Érdekes eset... Én még a Tenger comp.nál kérdeztem rá arra hogyha náluk veszek egy utángyártott hűtést és én felrakom él-e a gari. Aszonták nem. Mondom jó akkor ha megveszem és ti rakjátok fel akkor van gari? Válasz, nincs és ők nem vállalják. A röhely a dologban az hogy kint van az üvegszekrényben és csak azt sugalja vedd meg! Tunning ezerrel, közben pedig nagy szivatás...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Gondoltam hogy hasonló válaszok lesznek..
Nem tuning ezerrel a cél(főleg nem :ekkora: bordákkal,ez a törpe kategória),pusztán esztétikai szempontból lenne jó a felapplikálásuk,meg talán kicsit hővösebben menne.
Szal felejtsem el? -
Ezek általában eltávolíthatóak úgy, hogy nem marad nyomuk (speckó 2 oldalú ragasztószalagot adnak hozzájuk), szóval szerintem no para.
És amikor leveszed, akkor a bordán marad a ragasztó teljes egészében, a ramokon nyoma sem marad. Én már használtam ilyet, és pont így történt.
[Szerkesztve]Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LukE
veterán
ugyan viccesen hangzik, de raktam fol rambordakat pritt rollerrel. Meg at is melegedtek valamennyire a bordak. Tudom, getto megoldanak hangzik, de a ramok addig is mentek 594-en, utanna is. Probald ki, egesz konnyen le lehetett szedni, max 1 kis alkohol kell a maradek leszedesere.
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
-
Rover623
félisten
válasz _Volkovy_ #10 üzenetére
Olyan bordát vegyél ami le is jön utána...
Ha visszahoznak egy karit és memhibás, megy vissza a nagykerbe...
Ha rajta van a borda, vagy másképpen ''bizonyított'' a túlhajtás, kénytelen vagyok feltételezni a nem rendeltetésszerű használatot, mert ha én nem teszem, megteszi a nagyker és akkor én buktam be a karitprimus inter pares
-
Viktor77
titán
Húú, most jutott eszembe.
A megfelelő méretű csipeszrúgók csodákra képesek. Alá meg mehet sima fehér paszta.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Zordkaszás
senior tag
Nagyon egyszerű a dolog, amikor eldöntöttem, hogy jó lenne a zalman a VGA-mra akkor felhívtam a boltot és megkérdeztem mi van a garival (egyébként a kártya saját ventije már elviselhetetlenül hangos volt, 5 hónaposan).
Ott annyit mondtak, hogy ha ők rakják fel akkor gari marad█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █
-
Lizzard
aktív tag
Hi Volkovy!
Szvsz full gecziség lenne a gari elvesztése csak azért, mert tettél egy hűtőbordát a memóra annak érdekében h. még véletlenül se füstöljön el... Sztem nincs igazuk azoknak az eladóknak, akik azt mondják, h. ugrik a gar ha teszel vmi hűtést a karira. Én pl Zalman hítpájpot tettem a 9800SE-mre, ha meg véletjelül vmi gáz lenne a karival, tök eccerűen el lehet távolítani mind a hítpájpot, mind a memóbordákat...
Szal én azt mondom, nyugodt szívvel vegyél csak rá hűtést!ASUS M4A785TD-V EVO×AMD Phenom II X2 550BE@X4 B50×AC Freezer 64 PRO×4 GB Mushkin Black DDR3 1600 Kit×2TB Hitachi SATAII×Sapphire HD4870 1GB Silent Efficiency×LG GSA-H12L
-
rollins
őstag
Helo!
Lehet nagy baromság, de gondoltam hogy egy kis szobaventillatort oda állitok a géphez (nyitott oldalhoz persze). Ez mennyire keveri meg a dolgokat, ugyértem légáramlatokat? Vagy felejtsem el, mert még rosszabb lesz, vagy teljesen felesleges...?
[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
Persze, lehet szobaventilátorral is hűteni a vidkarit is meg a procit is, én is igy csináltam nyáron, mikor 30 fok volt a szobában, kb 5-10 fokkal lejjebb is vitte a hőmérsékletet sebességfokozattól függően...
ASUS M4A785TD-V EVO×AMD Phenom II X2 550BE@X4 B50×AC Freezer 64 PRO×4 GB Mushkin Black DDR3 1600 Kit×2TB Hitachi SATAII×Sapphire HD4870 1GB Silent Efficiency×LG GSA-H12L
-
Rover623
félisten
Te olvastad amit írtam...?
Attól hogy rátette a bordát, nem vesztette el a garit
A garancia mint fogalom, akkor lép be a képbe, ha bedöglik a kártya!!!
Akkor pedig a kereskedő a saját jól felfogott érdekében kénytelen keresni az esetleges okokat amelyek a meghibásodáshoz vezettek...
Ha a gyárinál hatékonyabb hűtés van rajta, akkor feltételezhető a túlhajtás...
Ha a meghibásodás bekövetkezhetett túlhajtásból is, akkor saját magával (és az alkalmazottaival) baszik ki, ha benyeli a karit...mert a kínai vissza fogja neki vágni mint a pinty...
Tegyél rá amit akarsz, de a gyári hűtőt tedd el, és ha beszarik a kari, próbáld visszaállítani a gyári állapotot...akkor segítettél a kereskedőnek, mert ő is nagyobb eséllyel adhatja vissza a nagykernek vagy a gyártónak...
Ennyi.primus inter pares
-
Zeck
aktív tag
Szerintem ez a gari dolog teljesen boltfüggő. Amikor megvettem az alaplapom a kékhalban, aszondta a csávó, hogy még akkor is ugrik a gari, ha megveszem rá a fasza zalman csipszet hűtőt és ők rakják rá. Sztem egy korrektebb boltban nem lenne ilyesmiből ekkora felhajtás.
"két lábon járó növényevő szarkészaurusz"
-
Lizzard
aktív tag
Jóhogy nem vesztette el a garit, én is ezt próbáltam nyögni...
Természetesen én is erre gondoltam, amit te irsz, csak ezek szerint nem jól fejeztem ki magam... Nekem is pl el van téve a gyári venti, ha meg esetleg gáz van a karival, akkor le lehet szedni könnyen a memóbordákat is, és vissza lehet tenni a gyári ventit is pár pillanat alatt...ASUS M4A785TD-V EVO×AMD Phenom II X2 550BE@X4 B50×AC Freezer 64 PRO×4 GB Mushkin Black DDR3 1600 Kit×2TB Hitachi SATAII×Sapphire HD4870 1GB Silent Efficiency×LG GSA-H12L
-
Rover623
félisten
Hát...azért amikor az FSB 200 helyett 250-260, akkor dolgozik az NB...szerintem...
A legtöbb rendes tuningalap mobo-n már gyárilag inkább rendes méretű passzív bordát tesznek a chipset-re...nem egy 5mm vastag alu-szart egy zajos minimálventivel...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
-Jackson-
őstag
max leszeded a bordát, ha gariztatni kell
ebben a vga hűtőcsere --> ugrik a gari dologban csak azt nem értem, hogy akkor miért csatlakozós a gyári hűtő? miért nem forrasztják rá a ventikábelt ha ugrik a gari? ha 3 év garral veszek p4+hűtő kombót, és zalmannal használom, már nem garis a proci. szvsz simán cserélgetem a vga-n is a hűtőt, max ha visszakell vinni a kártyát, kis hűtőpaszta+gyári venti vissza és kutya nem mondja meg, hogy hozzálett nyúlva.....الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...