Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
Hankook 425-t választottam én is(185/60r14). Azelőtt GoodYear Hydragrip volt. A topikban is szó volt róla, hogy a hydragrip a kisebb kocsikon zúgni szokott. Nekem 60-nál a kanyarban ilyen huuuúúú-t szokott kiadni, 2 szerelőnél is voltam, mind a gumit mondták, de nem hittem el. Na, az után a hangos 6-8 év után a 425 kellemes. Barum Polaris2 téli gumim volt eddig a leghalkabb, olyan kellemes lágyan süvítő hangja volt, ahhoz képest hallok valamit a hankook felől ami más, de a gumi viselkedése tetszik. Még csak szárazon próbáltam, és óvatosan közlekedek, de meghozta a kedvem gyorsabban szedni a kanyarokat.
[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
Sziasztok! Nyárigumiból 185/60 R14 melyik lenne a jobb választás:
Barum Brillantis 2, vagy
Hankook K425Fiat Punto 2-re kellene. Illetve lehet-e probléma abból hogy ennél a kerékméretnél 82H-s van előírva a müszaki adatokban, de 82T-t vennék Hozzáteszem sose mentem ezzel a kocsival 150-el többel, és remélem nem is fogok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest