Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Microsoft Excel topic
- Synology NAS
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
Ma megjött a gumibroker.hu-ról a TS860. 20-án rendeltem, elvileg nem volt saját készlet.. Nem rossz időt futott így Nem értem miért írta a másik webshop, hogy nem beszerezhető időben..
DOT 4518, szóval annyira nem ócskák még
Holnap felkerül, kíváncsi vagyok milyen lesz (miután bejáródik kicsit). A most fent lévő régi téli szettel nem mernék hóban elindulni, pár napja az esős időben már csúszkált induláskor.Kicsit előrevetítve a tavaszt, ha már ennyire belemerültem: A nyári szett felemás. Fele valami öreg Goodride, másik fele tavaly vett Matador MP16 Stella 2. Mit gondoltok, mi lenne a logikus lépés? Kiegészíteni egyformára, vagy valami jobb (pl. Semperit Comfort-Life 2) szettet venni? Most néztem erről a Matadorról tesztet, hát izé.. Lehet nem a legjobb döntés volt akkor megvenni, viszont sürgősen kellett és a lehető$égek is korlátozottabbak voltak..
Méret továbbra is 155/70R13Külön érdekes, hogy a Semperit gumi mennyit változott 3 év alatt [link]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! Megrendeltem 4 TS860-at, de visszaírt a webáruház, hogy nem tudják beszerezni. Próbáljam meg szerintetek még máshol is, vagy ha nincs a gyártónál, akkor nincs.
Esetleg érdemes lehet még várni kicsit, hátha lesz? Egy régi téli gumi van a kocsin.Ha mást kell választani, mit lenne jó? Látom volt ajánlás mostanában Polaris 5-re, Firestone WinterHawk 3-ra. Jobban átgondolva az autó tavasszal megy a legtöbbet, télen kevesebbet. Viszont nem akarunk most spórolni rajta, ha már rászánjuk legyen jó. Még egy árva ABS sincs szegényben, így legalább a gumi legyen a jobbjából
Ja és nem kifejezetten városi közlekedés, inkább főutas városközi.
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Doki16 #29228 üzenetére
Köszi, végül is olcsóbb helyeken alig drágább és ahogy nézem a jellemzőit, lehet optimálisabb lenne ez számunkra.
Boltot tud valaki ajánlani hozzá? Vagy ami árukeresőn megbízható, azzal nagy gond nem lehet? Műszaki cikkeknél tudnék választani, de gumit nem sűrűn veszek
-
Titmouse09
aktív tag
Sziasztok! Lassan eljön a csere ideje, így venni akarok új téli szettet.
Ezek közül a boltok közül melyiket tudjátok ajánlani / honnan érdemes venni? Próbáltam itt a topikban rájuk keresni, de nem sok tapasztalatot találtam, illetve elég sok bolt árulja.
Nokian WR D3 155/70 R13
Előre is köszi!Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Steam topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest