Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
- Google Chrome
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz Zotyatv #36765 üzenetére
Fontos kerdes az is, hogy ugyanakkora meretben van-e fent, mint a nyari. Illetve mennyit mentel vele, mert kell kis futas, amig bekopik. Nekem meg csak olyan 200km van bennuk, de mar most sokat javult az elso par kilometerhez kepest. Rogton elso km-en majdnem en is eldobtam vele az autot, de mar nem annyira nyalkas erzetu. Nyilvan nem egy top gumi, de boven hasznalhato. Mg amit erdemes, hogy a guminyomassal jatszol, szerintem ebbe kell 1-2tizeddel tobb, mint a gyari eloiras.
-
rbalint88
addikt
válasz Zotyatv #33096 üzenetére
esetleg érdemes lenne elgondolkoznod a négyévszakoson, ha úgyis mindkét garnitúrát cserélni kell. az legalább 3-4 év alatt elkopik és nem kell öregedés miatt kidobni.
nexen, kléber, vredestein, michelin, goodyear közül érdemes választani, kb ebben a sorrendben is emelkednek az árak. -
vzsryl
nagyúr
válasz Zotyatv #33093 üzenetére
2 szezont és kb 15k km-t futott Hankook Wintericept RS2-m már 20°C-ban is néhány nem túl nagy tempójú, meggondolatlan fékezésnél megrugdosta a fékkel a talpam (ABS), szóval nagyon nem ajánlott. Tegnap meg konkrétan szétszedtük volna a kocsit egy 1-es BMW seggén, ha nem lett volna fenn a K125. Izomsatu 90-ről, és ABS rugdosás nélkül megállt még 10m-rel a BMW mögött. Asszony vezetett, én csak reflexből nyomtam jobb lábbal a levegőt az anyósülés előtt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Új légpárásító 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest