Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz ro_bert17 #24645 üzenetére
Gyári méretre kell törekedni, esetedben az sem nevezhető annyira extrémnek, hogy óriási spórolást jelentsen eltérni tőle (B oszlopon vagy tanksapka fedél belső oldalán matrica általában tartalmazza, végső elkeseredésben fedélzeti irodalom/gugli ). Amúgy összefoglaló, felni szélességétől függ.
Vector inkább télies fajta, tart már ott szerintem a konkurencia, hogy inkább a 2-est választanám, ha elérhető a méretben.
-
ro_bert17
őstag
válasz ro_bert17 #24587 üzenetére
Nagyon láma a kérdés? Vagy lehet találni a felnin méretet, amiből megtudhatom ezt?
Egyébként eddig vagy vidéken szereltettem gumit, vagy magamnak cseréltem kereket. Most hogy nézem a szerelési árakat, kicsit sokkolt hogy kb. egy tízes a garnitúra szerelés.
Valamint találtam még ilyet is: [link] Vagy ebből már csak 2. generációst szabad?
-
rbalint88
addikt
válasz ro_bert17 #24582 üzenetére
szerintem G astrára is pont jó lesz egy apollo (vagy nexen, kléber, vredestein), ha sokunknak erősebb autón is megfelelt.
auto-stopnál a vredi 17k, szerintem bőven elégedett leszel azzal is. és az astra igényli a jó téli tulajdonságokat, mert futóműből nem fogja megoldani...
[ Szerkesztve ]
-
hun005a
tag
válasz ro_bert17 #24566 üzenetére
Én is innen rendeltem adtak garanciapapírt is amennyiben szakműhely szereli a gumit.
4db-nál már ingyenes a szállítás meg az áraik is elég jók.
Igaz vannak DOT számilag tavalyi gumik is de ennek nincs semmi jelentősége.
Ma viszem a gumishoz felszereltetni majd véleményezem a Nexen minőségét,
igaz ez nyári nem négyévszakos -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest