- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Windows 10
-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Mondok jobbat miért kell azonnal lejelenteni ha eladtad, sok éve eladtam egy kocsit este, igazán nem is érdekelte az autó, kifizette de nekem nem tetszett a fazon, így reggel nyitásra mentem az okmányirodába, a kocsival másnap sorozatos bűncselekményt követtek el, több betörés, tankolás meg egyéb dolgok, ha nem jelentem le reggel a TEK rám rúgja az ajtót, így csak 1x kellet mennem a rendőrségre hogy kinek is adtam el az autót. meg a bíróság nekem is megküldte miket követett el , de csak belenéztem mert nem érdekelt, az ügyirat vagy 100 oldal volt.
-
Rick4
félisten
Az autópályakezelő nem hivatalos szerv, semmi közük nincs semmiféle személyes adathoz, magán adásvételhez!
De mindez elkerülhető lett volna, ha aznap vagy másnap leadtad volna az adásvételit, és lejelented az okmányirodában is, ugyanis konkrétan felvezetik a rendszerbe az új vevőt! Ha ez megtörténik, akkor a szabálysértés után nem a te nevedet találták volna az adatbázisban! az autópályakezelő meg legfeljebb kaphat egy levelet, hogy lekérhetik az adatbázisból, a jogosulatlan úthasználat idején kinek a birtokában volt a gépjármű, és neki lehet küldözgetni a levelet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Temu
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- gerner1
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest