-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
válasz
OPiiPO #48326 üzenetére
Végig olvastam a napot.
Bennem csak egy kérdés merült fel ezzel a télivel nyáron is esettel kapcsolatban.
A téli gumi amikor megkapja nyáron a forró aszfaltot, az utána ugyanolyan fasza téli gumi lesz télen is, amikor állítólag milyen király???
Az első esetben még csak-csak, de hogy a második nyári menet után már lesznek nyomai a tulajdonságok erősebb romlásának, ebben biztos vagyok.
Ami meg ugye épp télen jönne ki, ha mégis lenne egy zordabb időszak vészhelyzettel.
Ekkor meg már a 4S verni fogja a kétnyaras télit.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Kugoo Kirin G1
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest