Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• giigz

veterán

válasz ANDROID??? #7076 üzenetére

Firestone Winterhawk 3 nem normális? Múltkorában még te is elsőszámú ajánlásként írtad :)

Jó a WR D3, de nem csak az a gumi létezik, lehet venni másfajtát is, ami legalább olyan jó lesz :)

(#7075) bandigno: Igen, a SnowTrac 2 is kiemelkedően jó gumi, több ismerősöm is jár még olyannal, egyrészt nagyon jó a tapadása még sok év után is, alig kopik, és nem is repedezik ki, megmaradt a rugalmassága. Nagyon jó minőségű gumikat gyárt a Vredestein, ezért mondom én, hogy nem minden a teszt, nézni kell a minőséget, tartósságot, kopást, tapadást, árat, mindent, nem csak egy tényezőt. Nekem a SnowTrac 3 van, múlthéten raktam fel, igaz még ma is 15 fok volt, de szárazon is tökéletes, autópályás szakaszom is volt, nagyon szép az egyenesfutása, a kormány könnyen forgatható, és már korábban is észrevettem, hogy egyrészt a régi nyárinál, régi télinél (Sava, Kormoran) és a Vredi nyárinál is jóval, tehát kb. 3 decivel kevesebbet fogyaszt, és ugyanazon sebesség tartásához kevésbé kell lenyomni a gázpedált.

Egyszóval a SnowTrac 3 nem véletlen lett tesztgyőztes és a legnépszerűbb téligumi.

Valószínűleg az újonnan megjelent SnowTrac 5 gumijuk is sikerszéria lesz, az eddigi tapasztalatokból és a mintájából kiindulva biztosan.

Új hozzászólás Aktív témák