-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Brandynew #60000 üzenetére
10 perc ha felni le, felni fel. Ha a 4 gumit cserélni kell rajta már nem lesz meg annyiból.
A 10 perc is max akkor ha nem kell hozzányúlni.
Felénk sok gumis nem is nagyon ad konkrét időpontot szezonban, mert 99%, hogy csúszás lesz benne.
Vagy pl. én jártam úgy, hogy ahova vittem volna nem kalkuláltak azzal, hogy a csápos emelő nem szabad, javításos autó van rajta, a sima emelő meg nem tudta volna megemelni az autót ott ahol kellett volna, így maradt a manuális emelgetés. Dupla annyi idő volt hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Energiaital topic
- Fedora Linux
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest