Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

válasz Qru #32811 üzenetére

Köszönöm, most meg is találtam.

(#32812) Viszlát: Vártam egy ilyen személyes tapasztalatra. Ha esetleg van rá energiád, akkor írhatsz még erről pár sort. :) Kár, hogy megnyerte az idei ADAC-ot, mert így alig van készlet belőle.

Igazság szerint nem vagyok egy elmebeteg gyorshajtó, és az autóm se valami erős, de ha jó minőségű aszfalttal burkolt szerpentines dombok/hegyek közé keveredem, akkor elkap a gépszíj, és elnehezül picit a jobb lábam. A kocsi futóműve kellően feszes (hajdani Focus/Civic pároshoz tudnám hasonlítani) ahhoz, hogy élvezetes legyen kanyarodni vele, de volt már rá példa, hogy az eddigi nyári Laufenn feladta a küzdelmet, és birkóznom kellett a kormánnyal. Téliből Hankook Winter icept RS2-t vettem rá, és már két szezonban tökéletesen kiszolgált, sosem éreztem, hogy az lenne a szűk keresztmetszet. Ezért döntöttem most úgy, hogy a nyári gumi is jobb minőségű legyen, sőt jobb, mint a téli. Tulajdonképpen az autó legfontosabb alkatrésze, ha a biztonságot nézzük, mivel a gumi érintkezik közvetlenül a talajjal, de javítsatok ki, ha tévedek.

[ Szerkesztve ]

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák