-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
SkyLine3000 #84993 üzenetére
Nem egy hibával jöttem, írtam rengeteget. Felsoroltam. Ha már a 2ik küldetést se lehet megcsinálni, akkor valószínű kitolom, hogy hátha..
Nem fröcsögök, ti vagytok elvakultak.
Nálam jó, de en igazából full hd-n játszom, de én billentyűvel tolom, de én igazából ps4-en tolom, de én láttam a havernál, de én Battlefronttal tolom és nincs baja.
Állítsam el, de ne állítsam el.
Megosztottam, hogy másnak is van gondja vele, de a világon csak nekem jött még elő, vegyek új gépet...stb
Ezeket írjátok.Ha a játéknak semmi baja a kontrollerrel, akkor miért indul normálisan ha nem dugok rá kontrollert? Ja, vegyek újat.
Eddig csak páran próbáltak segíteni, a többikek fel voltak háborodva, hogy hogy merészelem leírni a tapasztalataimat.LaciCRM
és azt is elmondja, hogy nála egyik se működött, csak végig kellene nézni.
lent a hozzászólások is tele van, hogy nem működött
Te hol találtál olyat, hogy működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest