-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
A supply lopás akkor sem éri meg, ha csak összvissz' 75 ezer dolcsid van és mellette semmi más nincs, amiből jövedelmet szerezz, hogy visszahozd a supply vételárát.
Ha csak ennyid van, akkor is vegyél belőle supplyt! Aztán elmész más eladásába besegíteni, hamar visszajön a pénz.
Ha meg nincs senki, akinek besegítenél, indíts egy épp duplán fizető adversady játékmódot, azzal gyorsan megtérül a pénzed és még szórakozol is.Gyorsabban össze lehet hozni 75ezer+ dolcsit, minthogy lopással feltölts egy gyárat. (Ha meg van mellette autólopós raktárad, az nyerő kombó)
rasotamas: ja, egyébként the_mad gyárvásárlási sorrendje jó szerintem is, csak én a kocsilopást tenném előre, mint írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Robot fűnyírók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉD MEG! A szórakozás és a multitasking csúcsa Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest