- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
válasz
Spazzz #69298 üzenetére
Jelentkezz itt a crew-ba !
-
Spazzz
tag
Hali,szeretnek jelentkezni a Crewbe,mar parszor kisegitettek itt forumon gondoltam egy probat meger,mar 110 szintes vagyok van mikor,soloban es van mikor 4 ismerosommel tolom.Altalaban napi szinten fent vagyok du6 utan,leginkabb MC + bunkerbe dolgozok de friss hangar tulajdonos vagyok bar hosszu tavon nem fogom hasznalni penz szerzes celjabol csak legyen mert akcios volt alapu.Szabalyzatot elolvastam,crewba nem vagyok,ign barataim nincsenek es profilomat is atallitottam,jatek beli nevem TabSnije.Koszonom elore is.
-
hegyipapa
senior tag
29/1/2019 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
RC Bandito
8 New RC Bandito Races (2x GTA$ & RP) & RC Bandito are now available.
Double GTA$ and RP activities:
Running Back Remix
Stunt Races
Discounted Content
Ocelot Swinger ($636,000)
Overflod Tyrant ($1,760,500)
Pegassi Tezeract ($1,977,500)
Vapid Hustler ($437,500)
Ocelot Pariah ($994,000)
Declasse Hotring Racer ($539,500)
FH-1 Hunter ($2,015,000 Trade Price)
Mammoth Hydra ($1,950,000 Trade Price)
Nagasaki Buzzard (Unable to check)
Arena War vehicle conversions
-
bluuzia
senior tag
Ledobott mellőled, amikor néztem a Legendary ajámlatát, ahol még a múltheti akciók voltak.
Visszamentem és még 150K-ért tudtam volna kocsit eladni, de ahogy kijöttem a garázsból, kiírta hogy RS szerver probléma van.
Ültem a T20-ban, majd egyszercsak rám gyulladt a kocsi.
Újabb restart következett, ahol már változtak az akciós autók.
Az Import/Export vissza állt (szerencsére a T20 megmaradt) eredeti árakra.
A többit még nem néztem. -
Plata
félisten
No semmi hír hogy a héten mi a duplás?
Bónuszos?
Mi van leárazva? -
Plata
félisten
válasz
Kiskokó #69286 üzenetére
Hát ebből nem lett semmi,na és még a CEO irodám is be bugolt.
Kezdődött azzal hogy kaptam fegyver lopást,de ugye nem volt cél.
Térkép üres volt se cél se semmi.
Kb 10 perc vacakolás után kiléptem CEO-ból így bukva a 3 ládát.
De most már nem tudok új ládát sem lopni,mert ki fagy a játék ha lopni akarok újat. -
phatleoric
újonc
elolvastam, jelentkezést is küldtem még egyszer. Remélem mindent rendben találtatok
-
hegyipapa
senior tag
válasz
phatleoric #69283 üzenetére
Ezt olvasd el ! Részedről oké, akkor jelentkezz socialon a crew-ba.
-
Plata
félisten
válasz
phatleoric #69283 üzenetére
Itt fent olvasd el a szabályzatot és ha megfelel akkor jelentkezz.
Bár már jelentkeztél,de azért olvasd el.
Mert van olyan része amit ha nem tartottál be akkor nem is fogadják el a jelentkezésedet. -
phatleoric
újonc
Sziasztok, szeretnék jelentkezni a crew-ba, küldtem is rockstar-on keresztül crew invite-ot csak arról nem tájékoztattak eddig hogy hozzászólásban röviden jelentkezni-bemutatkozni kellene. Kb. tavaly nyár óta gta-zom és elsősorban grind-olok, ehhez keresek értelmes crew-t, illetve hallottam felőletek. Pár ismerősöm már ott tartózkodik (BlaseLowlander és Zoral77), tőlük tudtok kérni referenciát is ha igénylitek. Köszönöm hogy elolvastátok és keressetek ha megfelel nektek is a dolog. Üdv
-
Kiskokó
veterán
Előre láthatólag este 8 felé, szeretném megtartatni a II. PHHU Roncsderbyt.
Vasárnap este lesz, zárjon be a gyár! Tartsatok egy kis szünetetMindenkit várok egy jó kis mókázásra.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
gabesz123 #69276 üzenetére
Tegnap is Ph-s sessionban játszottam,sok ládát loptam,nem emlékszem pontosan meddig talán éjfélig voltam fent,nem volt se modder se idegen.
Annyi gond volt hogy kétszer ledobott a játék,de vissza tudtam csatlakozni.
Volt jó pár mc vagy autó meg bunki eladás is.Ha nagyon szar cuccot kellett volna lopni beálltam segíteni. -
gabesz123
tag
Tudjuk, te mindig nyugis session-ben tolod és van elég rivális a fullos bónuszhoz is.
Viccen kívül, az utóbbi hetekben kb. 1-2 szer jött össze, hogy normálisan végig tudtuk mindenki eladását csinálni ugyanabban a (PH-s) session-ben, mindig jelentek meg idegenek és vagy modderek, akik persze egyből jöttek is ránk. Ládás eladásnál meg különösen fájdalmas tud lenni, ha 1 járműben van minden cucc és szétlövik...
-
-
szTotyy
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #69273 üzenetére
Kitöltéskor a borospoharakat csak egyharmadáig töltjük, mert így lehet a bort jól megforgatni, levegőztetni a pohárban.
-
És meddig érdemes tölteni?
-
gabesz123
tag
válasz
T0mBd1gg3R #69267 üzenetére
Ahogy plata írja, erősen ajánlott hozzá az MKII. De Buzzard-al is jól lehet csinálni, max ha tengeri lopás van, le kell rakni a parton és átmászni a hajóba. Alacsonyabb szinten az is rossz, hogy nincs se minigun, se rpg (talán homingot lehet venni?). Eladni egybe érdemes, mert ennél úgy lesz több a profit. Melósnak melós, de nagyon jól hoz duplás héten és lehet szólóban nyomni. Az eladásban nem értek egyet platával, azt is lehet simán egyedül, ha támadnak, akkor hívni kell a Merryweather-t. Sőt, inkább azt mondom, hogy egyedül ajánlott eladni, mert túl nagy a rizikó, hogy bejön egy idegen/modder és buksz 2,2 (ezen a héten 4,4) misit.
Egy kis számolás után: I/E-vel óránként max 360e profitot lehet csinálni, ládázással meg nálam nagyjából az jött ki, hogy ~10 óra két nagy raktár megöltése, ami ~7,4 milliót hoz, tehát több, mint a kétszeresét lehet vele keresni.
De akkor folyamatosan csak ládázás megy, A és B raktárba.
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #69267 üzenetére
Én szeretem,Opressor mk2 ha van azzal eszement jó.
De buzzard is jó,bár ha tengerre kell kimenni akkor nem,arra a tengeri heli vagy opressor jó.Bár ha vihar van akkor a tenger benyeli.
Az autóst utálom,tegnap loptam egy kocsit,tele is lett a hócipőm egy hétre.
De ládát lopni jó muri nekem,van 4 közepes 1 nagy raktáram,szépen válogatva lopok.
Tengerparti közepesbe megy a jewel,ceo iroda melletti közepesbe gemstone,vasúti közepesbe art,vinewoodi közepesbe bullion és spéci.vinewoodi nagyba a többi. -
Aha. Hát az import export sokkal jobb mókának tűnik.
Elsőre 3 ládát vettem, kocsival nem tudtam időben megjárni mert egyszerre csak egy ládát tudtam vinni a raktárba, úgyhogy hiába lőttem le nagy nehezen a 3 helikoptert, csak 2 láda lett meg. Másodjára már helikopterrel kezdtem de csak 1 ládát, erre teherautóért kellett menni. Eladni még nem adtam el. -
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #69265 üzenetére
Sose add el egyedül,mert az NPC-k kinyírnak.
Úgy mint engem,bezzeg ha fogadsz fel védőt akkor meg úgysem jönnek.
Hármasával lopd a ládákat mert úgy gyorsan telik,sokszor úgyis egyben van a három.
Ha mázlid van szinte mindig,ha űber mázlid van a raktár mellől kell bevinni.
Tegnap Ph-s sessionban volt olyan lopásom hogy az irodától 0.3 mérföldre volt a kamion amit 0.8 mérföldre kellett elvinni a raktáramhoz.
Engem a játék mindig szívat és direkt repülős eladásokat ad.
Az a vicc hogy ha egyedül vagyok betámadnak még akár 16 ládás eladásnál is,de ha jön velem valaki még a nagy raktáras eladásnál sem támadnak be.
Hárman adjuk el nagy raktárat,vadász gép is véd,de hiába,azé se jöttek.Ha lesz rá pénzed a raktárban tuningold az eladó járműveket.
A hajó sokkal jobb lesz tőle,legalább is én főleg hajón vettem észre javulást.
A kamion túl gyors lesz szerintem tőle,a hajó meg alapból olyan lassú hogy becsinálsz mire célba ér,de tuningolás után jó lesz. -
Tudom, hogy megbánom, de megvettem a Special Cargo ládás raktárat, a legnagyobbat mert fél áron van és duplás hét van. Mi a jó stratégia rá?
-
Adiking
tag
Sziasztok,
GTA V-ben szeretném elérni a "returning player" stáuszt PC-n. Ha egy barátomtól kölcsön kérek egy nem bojgatot XBOX 360-t eredeti GTA V-el, elvégzem a "Prologue" küldetést, majd a játékot csatolom a Social Club fiókomhoz, akkor működhe a dolog?
Köszönöm, Ádám
-
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #69259 üzenetére
Tudom hogy nem GTA,de kíváncsi lennék rá.
Szóval ha lesz Pc-s Red Dead vagy PC-s Bully online,ti játszotok majd vele?
Vagy azzal már nem igen?
Tegnap Ph-s sessionban is kérdeztem,de szinte senki nem tudta mi az a Bully.
Bully azért jutott eszembe,mert azt mondják hogy a köv Rockstar játék az lesz,a Bully 2,talán még az idén jön.
Mivel Red dead-hez is készült online,biztos ehhez is jön.Állítólag Red dead-ben már vannak benne utalások. -
válasz
rup1u5 #69250 üzenetére
Ne kezdjük el itt is ezt a témát. Még a szakemberek is csak tippelnek, hogy milyen hatása van a mostani generációra a modern eszközök armadája. (Nem a mostani 16 evesekre gondolok, akiknek a szüleinek többnyire nem volt semmilyen eszköze gyerekként és nincs meg a viselkedési mintája, így nem is adott át semmit ezzel kapcsolatban).
Teljes elzárni egy gyereket a digitális világtól - azaz digitális analfabétát csinálni belőle -, csak azért, mert a szülőnek se volt anno ilyen cucca és mégis felnőtt, legalább akkora felelőtlenség, mint kontroll nélkül engedni ezeket a dolgokat a gyerkőcöknek.
Biztos van erre is topik a PHn, de ez a GTA topik, nem vág ide és igazából nem is az volt a kérdés, hogy szerintünk játsszon-e vele.
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #69256 üzenetére
Négy éves még nem fogja fel hogy mi van a GTA-ban,csak azt látja hogy szép.
Sok sok évvel ezelőtt még San Andreas idejében én is GTA-ztam a gyerekekkel,de szórakoztunk csak,idióta csalásokkal marhultunk,amiktől elrepültek az autók meg ilyesmi.Azóta már felnőttek,mégsem lettek agresszívek hogy GTA-ztak..
Ha hagyod naponta egy kicsit játszani ha kész a lecke és megtanult,nem lesz tőle baja,inkább az MMO-k veszélyesebbek rájuk szerintem mint a GTA szerű játékok. -
Anulu79
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #69248 üzenetére
Szerintem magában a játékban kell beállítani a gombok funkcióját.
4 évest én sem ültetnék a gép elé. Ide (GTA V) meg főleg nem! -
Readi
tag
Hali kb 2 ève van meg a gta 5 dobozos vàltozata, letöröltem a jàtèkot az első gèpről amin volt, a rockstar oldalàról leakartam tölteni az ùjra, de nem fogadta el a licenszkulcsot. Valaki tudja mi lehet a probléma?
-
törölt tag
válasz
Xbox kontrollert alapértelmezetten tökéletesen kezeli a játék. ( One és 360-at is )
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #69252 üzenetére
Veszélyes.
Sok az őrült sofőr.
Na meg drága a benzin. 😀 -
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #69249 üzenetére
Kérdezd meg Bluuziát hogy jövőhéten mi lesz duplás.
És olyanba ruházz be. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Egy 4 éves gyerek ne GTAzon! De még képernyőt se lásson lehetőleg!
-
Még egy kérdés:
Van 2.7 millám, még a hétvégén fel akarom tornázni 4 körülre, megy most a +50% I/E-re így meni fog.
- Vegyek MC+kokót? Jelenleg I/E meg bunker bizniszem van csak.
Nagyon b*ssza a csőröm az opressor, de úgy olcsóbb ha terrorbyte+client jobok megvannak, de terrorbyte-hoz meg kell Nightclub. Ezeket összeadva meg ami időt elb*szok a clienjobokra sokszorosan egyszerűbb megvenni rendes áron. -
Valaki használ Joystickota játékban? Autóvezetéshez akartam a gyereknek, 4 évesnek magyarázd el a WASD-t
De nem sikerül sehogy, elvileg belőttem a logitech programban, hogy ezt a 4 gombot csinálja a 4 irány de mégsem.
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
IntelKiller7 #69243 üzenetére
-
IntelKiller7
veterán
Felvidéki testvéreink jobban vágják ezt a Merci témát.
[link]
-
hegyipapa
senior tag
22/1/2019 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
Benefactor Schlagen GT
Double GTA$ RP on Hunting Pack Remix.
Double GTA$ & RP on Special Cargo.
50% GTA$ Bonus on Import/Export sales.Discounted Content
Dinka Jester Classic ($553,000)
Overflod Tyrant ($1,760,500)
Vapid Flash GT ($1,172,500)
Scramjet ($2,436,000 Trade Price)
TM-02 Khanjali ($1,881,750 Trade Price)
Volatol ($1,820,000 Trade Price)
Chernobog ($1,618,500 Trade Price)
-
Plata
félisten
válasz
HussarF #69228 üzenetére
Jó tudok én mondani csúnyákat ha kell nem magyarul is,de tény hogy az nem szép és cifra.
De magyarul olyan szépen ki tudom neki fejteni a véleményem hogy a füle is háromfelé áll tőle.
És nem kell ahhoz csúnya szó.
Sőt tudok én kedvesen is kiakasztani embereket hogy csak na.
Sosem felejtem el hogy Wow-ban egyszer úgy kiakasztottam valakit puszta jó indulattal hogy bannoltatni akart.
De az egy kattant fickó volt,nem tetszett neki hogy van karakterem az ellenséges frakcióban is és belém kötött,nekem meg jó kedvem volt és nem álltam le vele veszekedni hanem haverkodni kezdtem vele,ettől meg kikészült és tisztára bekattant.
Szeretem az ilyen lökötteket.
STO-ban is kötött már belém lökött magyar mert Fed oldalon klingon karakterem van,ugyanis pénzért az is lehet.Oszt belém kötött hogy mekkora szemét áruló vagyok,azzal is milyen jót dumáltam.Kedvesen válaszoltam neki és barátságosan,mert láttam hogy hülye és az ilyennel kedvesen bánunk.Végül totál kiakadt.
Igaz direkt húztam az agyát,elmondtam neki hogy hány száz millás ruhákat meg egyéb vackot vettem a karinak.
Oszt ettől jobban kiakadt hogy klingonra nem klingon ruhát adtam.
Nem tudom honnan szalajtják az ilyeneket.(#69230) gabesz123
Egyszer nagyon régen mikor még kezdő voltam,egy modder robbantott alám kb 700-800k pénzt,elköltöttem ruhákra,seosem lett bajom belőle. -
-
Plata
félisten
válasz
gabesz123 #69225 üzenetére
Ha modder van nyomd be a passzív módot.
Passzívban nem tud bántani,kocsiból kirántani meg hasonló.
Sőt még fel is tudod cseszni az agyát ha magyar.
Pár PNDA meg talán MGTA taggal már elbeszélgettem passzívban,miközben görcsölt hogy pénzt dobjon rám vagy megöljön,én meg szép lazán elmondtam neki mit gondolok róla meg a kedves mamájáról meg a jó kis családjáról és a származásáról.
No persze csak olyan szolid stílusban. -
gabesz123
tag
Nekem egy kedves modder miatt -1 milla. Így tényleg marha sok kedve marad az embernek ezt a sz@rt tolni.
Tegnap pont Andrisékkal játszottunk, bejött egy ilyen gyökér. Andris írt üzit, míg olvastam, odajött hozzám modder barátunk, én hülye nem léptem ki azonnal, beültem a kocsimba, hogy majd elhúzok onnan, ha nem öl meg. Erre a karakteremet kiszedi a kocsiból, elkezdek repülni, aztán ahol landolok, pénzeszsákok hullanak rám. Persze egyből kilépek. Írok a supportnak, hogy igazándiból fogalmam nincs, mennyi pénzt dobott rám (de az biztos, hogy nem milliós összeg volt). Jön a válasz, hogy oké, megnézték, kijavították. A kijavították az lett, hogy tőlem nyúltak le egy rakás casht egy gyökér miatt (és még örüljek, hogy nem ban/reset lett belőle). Régebben csináltam mindig screenshot-ot az aktuális állapotról, de mióta 10 percenként kell új session-be menni, leszoktam róla...
-
Annyira nem mentem bele ebbe az arénázásba, de akkor már featured adversary mode-ként már nem lehet arénázni?
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #69217 üzenetére
Szerintem nem,mert az első verseny akkor kezdődik ha megveszed a workshop-ot és bemész,akkor kötelezően bevág egy versenyre ami után a karriertáblád megjelenik a workshop irodájában.
További versenyre ott jelentkezhetsz.
Bár talán ha valaki meghív versenyre lehet tudsz csatlakozni workshop nélkül is.
Nem tudom,nekem volt 20 misim mikor kijött a DLC és vettem egy fullos workshop-ot meg egy motort,a motor majdnem drágább volt. -
Anulu79
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #69214 üzenetére
Ki szokta azt is írni, hogy milyen versenyből mennyit kell nyerned a feloldáshoz.
-
Ha már verseny. Autót próbálom tuningolgatni a customsnál, de írja, hogy ilyen meg olyan szint kell hozzá, turbóhoz pl 100-as, vagy valamilyen verseny. Na az milyen verseny akar lenni? Mert még 50-es szinten vagyok, soká lesz még 100.
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #69209 üzenetére
Hát nekem GTA-ban is Plata a nevem.
Szóval engem meg ismersz szerintem.
Én voltam az aki Saabe-t ölte,meg fordítva.
A karácsonyi pisztollyal baromkodtunk,NPC kocsikat löktünk le a lejtőn meg egyéb marhaság,közben egymást is kinyírtuk.Nem szándékosan öltem meg,csak reptetni akartam,de rosszul sült el.(#69207) rasotamas
Lehet hogy velem van a baj,de engem egy percig sem érdekelt a GTA PVP része.
Soha.
Már az elején is inkább golfozgattam,teniszeztem,meg bringáztam sokat.
Nem is nagyon van olyan játék amiben PVP-zek.
Kivétel a STO,de ott sem sima pvp,csak a népek agyának felcseszése a lényeg.
Ott sem állok le harcolni,csak álcából felhúzom a homárokat és jót szórakozom rajtuk hogy próbálnak elkapni.
Mondjuk GTA-ban is szoktam passzívban idegesíteni hülyéket. -
-
válasz
HussarF #69205 üzenetére
Igen ez g*ci idegesítő még modok nélkül is, de mikor valakinek írok hogy légyszi ezt fejezd be nem vagyok rá vevő nem akarok pvp-zni és akkor azt mondja, hogy neki ez a játék léynege és ha nem élvezem ne menjek online. És még meg van sértődve azon, hogy szerintem biztos szar neki IRL hogy ezen éli ki magát, mert egy csóró harmadik világbéli kisf*szú gyökér.
-
Plata
félisten
válasz
HussarF #69205 üzenetére
Tegnap egész este nyugi volt.
Csak Ph-sok voltak meg valakinek ismerőse,de nem zavart senkit,kb olyan 12 óra körül jöttek idióták meg valaki azt mondta modder is van,de akkor már úgy is léptem.
Nyugisan és békésen el ládázgattam,meg Saabe-val lövöldöztük egymást.
Kétszer mondjuk volt gondom,idióta NPC-k elütöttek kocsival.
Tiszta idióták voltak,mentem az út szélén erre elcsaptak.
És kétszer egymás után. -
PeL
addikt
válasz
HussarF #69196 üzenetére
Engem speciel a rengeteg modder - csaló jobban aggaszt mint az hogy Saints Row-ot csinálnak a játékból. Bejön egy random gyerek, elkezd jampiskodni és rámegy random emberekre, azt mikor visszatámadsz neki rögtön hívja a mod menüt azt elkezd szivatni. SzaboAndrissal pont erről beszélgettünk tegnap, mert szoktunk időnként pvp-zni és elég nagy arányban ez a vége a dolognak. És hozzáteszem sosem mi kezdjük, mert mi sose megyünk rá békés playerekre, csak az aggresszorokat támadjuk. Aztán mikor rájön a delikvens hogy mégsem olyan kemény, jön a modolás az esetek több mint felében és nekünk kell miatta otthagyni a sessiont. Ő meg gondolom miután elkergetett minket onnan folytatja tovább a griefelést.
Egyébként a lézer minigunt meg a másik fegyvert én sem használom (R.I.P. 900.000$), egyrészt nagyon böszmén néznek ki, másrészt a minigunnal pl. ha elkezdesz lőni nem lehet célozni tőle normálisan olyan célpontot ami mozog, mert a lézercsíkok egyszerűen kitakarják.
-
Plata
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest