Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
Attól függ melyik beta, mert van amiről igen és van amiről nem - de ezt fel is tüntetik. Most a QPR beta 1 után írta is a telefon ha a stabil 15-re pályázok akkor hagyjam figyelmen kívül a következő (beta 2) frissítést, wipe nélkül vissza tudok térni a stabil vonalra. Most h már fent van a QPR beta 2, csak full wipe után lenne lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
czombos
tag
Én kaptam tokot. Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian késett 5 napot. 2024.08.16-án rendeltem és 2024.09.14-én vehettem át, szemelyes átvétellel a Róber Károly utcai üzletben.
A készülék beszámítást átvételkor intéztem személyesen, kb. 10 perc volt sorba állással együtt, és rögtön jóváírták. Egy törött kijelzős akksi nélküli Samsung Galaxy S2-t adtam le. -80 000 készülék beszámítási és -42 000 tárhely kedvezmény jött le az árból, igy 384 990 Ft volt a P9P + a gyári tok és még kaptam 1 év AlzaPlus+ előfizetést is.
Vettem egy Spigen Thin Fit Black tokot is, de az nem annyira jó minőségű mint a gyári tok, úgy hogy én a gyárit használom, az első 1-2 nap volt csak csúszós. Eléggé megtapad rajta a kezen lévő zsir és foltot is hagy, ami kissé rontja az összképet, lehet a Hazel-en nem látszik meg annyira de az Obsidian-on eléggé. Hazel tokja van már valakinek, az is foltosodik?
A belső bélés nagyon jó, így nem karcolodik majd a telefon hátlapja, ha a jövőben por kerülne közé.
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
15 bétáról wipe nélkül tudok majd frissíteni a hivatalosra?
https://tinyurl.com/phnas
-
N_A_S
veterán
A telefon tetejének élén mi van az ovális rész mögött? Valami szenzor?
-
tms+
aktív tag
válasz mediumgecso #440 üzenetére
Nekem a Porcelain készülékhez van ehhez való gyári tok, minőségi, a gombok nagyon jók, de tényleg nagyon csúszós. 1 hete használom, talán kezd javulni, hogy a kézről veszi át a "koszt".
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
*RLaci*
addikt
válasz mediumgecso #440 üzenetére
Kellemes tapintású, de kicsit tényleg csúszós.
-
mediumgecso
őstag
-
kerxy
őstag
Többen kaptak, többen nem és nem egyértelmű hogy mi alapján (egyik fórumtárssal stimmelt minden rendelési paraméterünk, csak ő később rendelte és fél nappal később ért az üzletbe, kapott tokot, én mégsem kaptam)
Ezt írták, itt már elengedtem:
"A termékfelelős visszajelzése alapján tájékoztatjuk, hogy ez csak azokra a megrendelésekre vonatkozott, amelyeknek a telefonját nem szállították ki a múlt héten.Sajnos a fekete telefonhoz való borító jelenleg nincs raktáron, ezért lesz némi késés".
Az utolsó mondatot nem is értem minek írták
-
Rotate
veterán
válasz mediumgecso #436 üzenetére
és hozzaraktak a megrendeleshez a tokot?
btw nekem augusztus 14. rendelés szlovak alzarol szlovakiaban, tegnap kerult a boxba.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
másnak is odaadta az alza a késés miatt a gyári tokot ingyen?
nagyon tetszik ez a tok, vettem egy Spigen-t előre, de ez sokkal prémiumabb érzésre
-
K82
őstag
Osztrák Media Markt is tegnap írt hogy átvehető a telefon, Hazel náluk sem volt (igaz, XL Pro).
Az is biztos h a parndorfi MM eladói nem tagjai a tudós klubnak. Nekem szerencsére közel van, hugom meg amúgy is kint dolgozik, már az áfa különbözet miatt nyertem volna 35e Ft-ot. A 200€-s beszámítási bónusz nagyjából annyi mint nálunk, viszont a leadott telefonért kaptam extra pénzt - ilyen lehetőség itthon nem volt. Hugomat felhomályosítottam linkekkel, print screen-ekkel, a leadandó telefon IMEI számával (lecsekkolva, hitelesítve a MM oldalán h 141€-ért beveszik) így csak beslattyog és megrendeli. Eladóval végigjátszották az egészet h igen, tényleg ennyi, 1199-200-141=858€. Kicsit barátságossabb összeg a 340e Ft mint a 428e. Jött is az e-mail a megrendelésről: 9 Pro XL 256 GB 1199€, majd átvételkor levonják a többit. Tegnap megérkezett a teló, levonták a 200-at majd a 141-et, aszondja a pénztáros 958€. Aha, 858. Neeem, 958. Pár perc pingvinezés a pénztáros részéről h ő csak ennyiért tudja adni mert azóta egy százassal ment fel az ára, nem tudja ennyiért kiszámlázni. Előkerültek a print screen-ek h márpedig ez ennyi, ő meg akkor se számlázta ki ennyiért. A szerencsétlenkedésből hugomnak elege lett, mondta nekik akkor adjátok a telefont, de mire este visszajövök kerítsétek elő a maradék 100€ kedvezményt. Telefon a kundendienst-nek, tényleg 858, menjen vissza, visszaadják a százast. Az üzletnek persze megint fogalma nem volt erről, másik eladó büszkén mutogatja h ő is ugyanígy vette az övét ugyanennyiért, de az 256-os. Lám-lám, nyisd meg az a nyomorult mailt, ott is ennyi és az is 256-os. Csodálkozás, pingvinezés, üzletvezető, újabb pingvinezés, újabb telefon, újból e-mail mutogatás, de lejárt az akció, nem érdekel, ennyi van az e-mailben, adjatok vissza egy százat. Szóval egy laza pár perces készülékátvétel háromszor negyven percbe került mert hülyék voltak...
-
Bossi
őstag
Ha már panaszkodás... nekem a memória kezelés továbbra sem tetszik, a foglalt memória nálam általában 6-7 Gb tehát bőven van szabad. Ennek ellenére estéről reggelre sok alkalmazást kilő ezt nem értem. Próbáltam pár beállítást alkalmazásoknál állítani meglátom mi lesz, de az elég bosszantó.
-
hmb
aktív tag
na több mint 3 hét várakozás után megjött,a pixel 9pro XL. szökni kall a változásokat a pixel 6 után.egyekore őszintén szólva csalódás.elsosrban amiatt vettem mert baromi nagy hyoe volt hogy milyen jó fotózás téren.kipribaltuk egy profi fotóssal a cégnel...igaz csak beltéri makró képeket csináltunk lévén csak ilyen fotókat készítek.az ezeréves pixel 5 konkrétan részletesebb makrokat csinált....az viszont tagadhatatlan hogy baromi szép lett a telefon.terero erősebbnek tűnik.a kinelgi én őszintén szólva nem látok hatalmas különbséget.gindolom majd nyáron napsütésben...a sebesség meg hát sms.messenber, binbeszes, erre a pixel 6 is elég volt,játék nincs is telepítve.nem is lesz,gondolom gyorsabb lenne.remelem az akksi tovább birja,a pixel 6 ujkoraban is délután már töltőt kert
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
Zada
tag
Sziasztok!
Sikerült a 2 TB-s Google One-t beaktiválni, de sehol nem találom, hogy az automatikus hosszabbítást hol lehet kikapcsolni? mert, ha lejár az 1 év akkor azonnal vonja most, ha jól értem.
-
K82
őstag
A navbar pill sajnos nem eltüntethető; sokszor lett jelezve h legyen már ilyen opció mert rootolva nagyjából egy pipa, tehát sok minden nem kell hozzá. De ugyanúgy ahogy lockscreen mellett hozzáférni a Quick Settings panelhez, a Google szerint így jó. Az S24 szériánál is megszűnt a gyárilag eltüntethető navbar pill, de ott legalább Good Lock modullal megoldható. Köszi Google és Circle to search! Ja, nem...
-
N_A_S
veterán
Felraktam a bétát és azóta nem aktiválható a Google One kedvezményes 1 éves előfizetés.
Ezt az alsó vonalat nem lehet valahogy eltüntetni ami gesztus vezérlésnél megjelenik?
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
256-os 9 Pro Hazel reggel végre az Alza boxban lesz
Info Alza-s kontakttol, hogy ez az első szállítmány, amit a Google-tol megkaptak, azért késett mert a Google hetek óta csak ígérget nekik.
-
paatrick
őstag
Valamelyik videóban láttam hogy van direkt kijelzővédős mód a beállításokban és akkor érzékenyebbé teszi az ujjlenyomatolvasót. Azt bekapcsoltátok?
Meg is van. - bár ez még a Pixel8-ra mutatja a 9-es videókban is láttam.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
r4pid
tag
Sziasztok! Egy kis update Alza 80k kedvezményről és az ujjlenyomatolvasó vs kijelzővédőről:
Alza 80k készülékbeszámítás: Hétfőn lejárt 2 hetes határidő hogy megkeresnek, írtam e-mailt wtf? és azt válaszolták nagyon elfogaltak a kollégák, hamarosan keresnek.
Kijelzővédő:
HOFI+ -->nem megy ujjlenyomatolvasó vele, pedig nagyon tetszett.
Milomdoi lengyel (kommentek alapján kellett volna működnie) -- nem megy ujjlenyomatolvasó, gagyi, már meg is karcolódott pár nap alatt.
AmFilm --> ma jött meg, jó minőségű, megy az ujjlenyomatolvasó végre 9/10 érzékelte (1 lehet csak nem úgy raktam oda ujjam...) Újra se kellett regisztrálni de a biztonság kedvéért megcsináltam. Spigen Rugged Armor-ral tökéletesen fed, lehet picit összeér de eddig nem nyomta le.
Akit érdekel: https://www.amazon.de/dp/B0D6VKC3D9/ref=pe_27091401_487027711_TE_SCE_dp_i1[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
Valaki nyomul már Droid 15 betaval?
-
-
huede
csendes tag
Egy kérdés motoz a fejemben mióta egy hete beköltöztem a telóra. Vajon csak rosszul van beállítva a teló, vagy nem írja ki az 5G-t Vodánál, vagy nem is megy 5G-n? Folyamatosan akárhol vagyok az orsdzágban (BP, vidék, kisváros, nagyváros) csak 4G van a térerőjelző mellett
Annyira nem fontos elvagyok nélküle, csak ha már tudná, akkor nekem miért nem..... -
sparks
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest