Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
redst4r
tag
Sziasztok. Most jött meg a Pixel 9 pro XL. Lehetséges, hogy az ujjlenyomat olvasó teljesen más mint a 7pronál volt? Itt nem elég ha hozzáérek, hanem rá is kell nyomnom. Normális ez? Fólia nincs.
-
vacs
veterán
-
kbadam83
senior tag
Pixelen van lehetőség olyanra, mint az iPhone, hogy a fotókat amiket készítek csak a felhőbe tárolja ne magán a készüléken is
Tárhely miatt kérdezem -
-
ArsenalF
aktív tag
Ilyesmi hibám nekem is gyakran volt, de mindig csak az MBH banknál, a többi banki alkalmazás mindig működött, és az MBH sem mindig szarakodott csak néha. Elfogadás után nem történt szimplán semmi. Neked minden banki alkalmazásnál ez van vagy csak egy bizonyosnál, mert akkor lehet megérné a bankot is megkeresni vele.
-
bb0t
senior tag
válasz barcaforca #879 üzenetére
Én is 3 gombos verziót használtam az S10e-nél, de hidd el, hogy sokkal jobb a gesztusvezérlés ha megszokod.
Nekem rémlik, hogy a google keresősávot ki lehet kapcsolni.[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
barcaforca
tag
Aha,ezért nem találtam rá megoldást.Csak a megszokás miatt akartam megváltoztatni.Köszi.
-
tms+
aktív tag
válasz barcaforca #877 üzenetére
A Google Photos az alapértelmezett galéria a Pixeleken, de a Google Gallery egy egyszerűbb verzió, amit le lehet tölteni a Play Store-ból.
A gyári launcheren nem lehet eltávolítani sem a keresőt, sem az At a Glance részt.
A gombok sorrenedjét sem lehet változtatni.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
barcaforca
tag
Hamarosan kiderül,ugyanis megjött a telefon. Ha lehet kérdeznék még.Galéria,vagy album nincs gyàrilag a telefonban? Vagy én nem találom? Fotók album van azt tudom. A másik kêrdés:a Google kereső sávot el lehet tüntetni a főképernyőről?. Én a 3 gombos navigációt használom. Ezek sorrendjét sem lehet felcserélni. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
tms+
aktív tag
válasz barcaforca #872 üzenetére
Azt nem tudom, hogy amikor én vettem, akkor mi volt a szövege a szabályzatnak, de nálam úgy működött, ahogy írtam.
-
Starann
csendes tag
Sziasztok, van köztetek olyan, akinek pwm érzékeny a szeme? Már csak az a fránya 240-es érték tart vissza a vásárlástól. Mit a tapasztalatok?
-
bb0t
senior tag
válasz barcaforca #863 üzenetére
Igen, elég jó low light-ban
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
tms+
aktív tag
válasz barcaforca #867 üzenetére
Én egy ezer éves Huawei Y6-ot adtam be.
-
*RLaci*
addikt
válasz barcaforca #867 üzenetére
Bármilyen telót bevesznek, meg sem nézték amikor leadtam. Kb. az a lényeg, hogy valamilyen mobiltelefonnak tűnő tárgy legyen.Már kettő 9 Pro-t vettem náluk(Alza), egyet megjelenéskor, egyet most pár napja, mindkét esetben így történt a beszámítás.
[ Szerkesztve ]
-
barcaforca
tag
Aki készülékbeszámítással vette a telefonját,attól bármilyen készüléket beszámítottak?Bármilyen márkájút?Mert most ezt írják:A vásárló régi készülékéért cserébe kedvezményt kap ugyanazon márka újabb készülékére. Cseréld ki a régi telefonod egy újra és szerezz akár 80 000 Ft-os pénzvisszatérítést Google Pixel Pro 9 vásárlása esetén.Vagy régen is így volt írva,hogy ugyanazon márka?
-
Próbáld ki egy másik helyen történő vásárlással.
Lehet, nem nálad, hanem az eladónál van gond.
Nem a te telefonodon folytatódik a kommunikáció. Az eladó kapja meg a zöld lámpát, a banktól.
Sőt az is előfordulhat, hogy a megerősítés hiányától függetlenül létre jön a tranzakció.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
K82
őstag
Nem lehet hogy a banki app egyszerre csak egy eszközön lehet aktív?
Fura egy hiba biztos, a 9XL a sokadik Pixelem de ilyen gondom nem volt.
Írtad ugyan az fr-t, de tiszta telepítés volt vagy költöztetted az adatokat (nem a Google-féle mentésre gondolok)?Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
tms+
aktív tag
válasz barcaforca #858 üzenetére
Nekem 9 Pro van.
December 6-án utaztunk külföldre hosszú hétvégére: fotózás, gyalogos navigáció, jegyvásárlások, fizetés, némi üzenet és böngészés volt jellemző. Teljesen jól bírta a napot, elég volt este 11 körül a szállásra visszaérve tölteni.
-
noxon
őstag
válasz Hieronymus #853 üzenetére
Így van, csak a Pixel telón nem fejezi be a folyamat utolsó részét. S10 telómon ugyanaz azonnal végigfut.
Nem értem hogyan, de a pixel teló blokkol valamit. Ott csak várakozik a folyamat végén.
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Szia, gyári visszaállítás megtörtént, de nem oldódott meg a hiba.
Röviden: pixel telón akarok venni egy sámlit a neten. Elindítom a kifizetést pl az otp simplen. Átdob a telefonon lévő bank alkalmazáshoz, hogy hagyjam jóvá. Jóváhagyom, de a böngészőben lévő opt simple nem érzékeli és csak várakozik. De, ha bkv bérletet beszek vagy reovultra utalok, mindegy. A lényeg, hogy telefonon a banki app jóváhagyása után nem érzékeli a telefon.
Igen, samsung galaxy s10 telefonomon ez mind gond nélkül lefut, de ugyanez a pixelen nem.
Tehát a pixel telefonon nem megy végig egy internetes vásárlás. Arra én sem bírok rájönni, hogy mi köze hozzá a pixel telónak, se van valami.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz barcaforca #858 üzenetére
Nekem egy hónapja van meg a Pixel the XL.
A kocsiban arról szól a zene, amikor megyek a munkába, használom vásárlásra, navira, hotspotként, szoktam vele fotózgatni, pörgetem a social mediát, olvasok rajta este stb. és így bírja 1,5-2 napig. Pl. szerdán töltöttem fel, és csütörtök nap végére 25%-ra merült. Pénteken raktam töltőre. Képernyőidőm 9 óra 25 perc volt.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
barcaforca
tag
Sziasztok. Aki már használta a telefonját mondjuk egy napi városlátogatás alatt, annak az aksi hogy bírta a napot? Gondolok itt némi videózásra, leginkább fotózásra,egy kis navigációra séta közben. Ki lehet vele húzni egy egész napot?
-
bb0t
senior tag
Azt mondja a kérdező, hogy másik telefonnal működik.
Hieronymus: értem, hogy ott van az app, de nem tudom elképzelni, hogy telefonos beállítás probléma legyen ezen a ponton a háttérben.
-
Isaac76
tag
Nem tudom segít e,de nekem például az egyik számlámhoz tartozik egy netes webkártya,ami kimondottan csak arra jó,hogy online vásárlás utalgatás esetén használható. Na, első alkalommal akartam próbálni,erre folyton visszadobott a rendszer ,hogy sikertelen fizetés. Felhívtam az otp,hogy mégis mi a gond... kiderült ,hogy egy eldugott almenüben csakis asztali gépen tudom engedélyezni,hogy lehessen vele online vásárolni Tehát azzal a kártyával,ami kb arra van létrehozva,nem lehet csak külön engedélyt megadva vásárolni...hogy nekem ez nem jutott eszembe (ők voltak meglepve)
-
"Oké, de ennek mi köze a telefonhoz?"
A telefonon van a bank app, amivel meg lehet erősíteni a vásárlás tényét. A telefonnak nem kellene számítani. (a banki appok a legtöbb routolt telefonon nem mennek)
Én gond nélkül fizettem már Pixel telefonnal, VISA kártyával.
A készülék nem lehet oka a problémának.Az eladó lehet valami blokád alatt, talán.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
bb0t
senior tag
válasz Hieronymus #853 üzenetére
Oké, de ennek mi köze a telefonhoz? Az internetkapcsolaton és az appon múlik kb. Ha már bent van az appban, akkor permission probléma nem lehet. Ez az egész fizetési folyamat a bank és az adott oldal közötti interfészen keresztül zajlik, nem tudom mi köze van hozzá az eszköznek. Azt is tudni kéne, hogy csak a Revolut problémás, vagy semelyik szolgáltató nem működik. Ha csak a Revolut, akkor mi a kérdés? Mert akkor csak az app hibája lehet, újra kell telepíteni. Nekem az előző telómon a Revolut amúgy rendszeresen összeomlott.
[ Szerkesztve ]
-
Érthető.
Online, internet vásárlás.
A bank és bankkártya szám megadása után a lejárat idő illetve ellenőrzőkód szükséges. Ekkor az eladó a kártya kiadó banknál kezdeményezi a tranzakciót.
A bank SMS vagy bankapp segítségével jóváhagyatja a tranzakciót, a kártya tulajdonosával.A jóváhagyás kéréséig minden működik. Az appban megerősíti a vásárlási szándékot. Ekkor már a bank jelezi vissza az eladónak a sikeres tranzakciót. Ez az utolsó mozzanat marad el.
-
bb0t
senior tag
Nem érthető, amit írsz. Online fizetés alatt online bankkártyás fizetést értesz, vagy NFC bankkártyás fizetést? Mit értesz az alatt, hogy böngészőből? Asztali gép göngészője, vagy a teló böngészője? Banki alkalmazásban jóváhagyod, az a telódon lévő alkalmazás?
Egyébként én így járnék a végére:
App újratelepítés, fizetési beállítások ellenőrzése, gyári állapot visszaállítása.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
noxon
őstag
Helló! Van valakinek ötlete, mi lehet a gond? Online fizetést nem tudok a telefonon végrehajtani. Akár böngészőből akár pl Revolutból. A banki alkalmazásban jóváhagyom a tranzakciót, de utána nem történik semmi.
Ugyanezt a folyamatot más telefonon végig tudom vinni azonnal.
Köszi.
-
bedibazsa
senior tag
Utolsó ezzel kapcsolatos gondolat, nem akarok senkit fárasztani. Valószínűleg frissíteni kell a play szolgáltatásokat a decemberi update-re, de nálam az utolsó elérhető októberi. Valószínűleg ezután működni fog.
-
bedibazsa
senior tag
Pixel 9-en megjött a decemberi feature drop, de ismét nem tartalmazza a töltési limitet, pedig vártam. Be volt harangozva, hogy most jön, de semmi.
-
bb0t
senior tag
Nem értem, hogy minden annyira szuperül testreszabható, és pont ez meg nem.
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
Az ikonokat még mindig nem tudom rendezni.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok,
Létezik pixelre olyan lehetőség, mint iPhone -on a parancsok, hogy pl. Bluetooth-szal fejegységre csatlakozás esetén automatikusan megossza a mobilnetet ugyanazzal a fejegységgel?
Köszönöm a segítséget
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Google Pixel 9 Pro XL-t használok, kb fél éve. Eddig minden szuper volt, nagyszerű telefon. Viszont már korábban csinálta egyzser, hogy állítgattam a háttérképet, színeket és teljesen behalt. Villogott csak a képernyő.
Most ismét csinálja, de már nonstop. Előtte meg már az online fizetés sem működött rajta, mert miután a banki appal jóváhagytam, nem történt semmi.
Szóval úgy néz ki, máris kezd behalni...
-
marosgabor2
csendes tag
Köszi a reakciókat, azóta is napi (vagyis reggeli és éjszakai) probléma
marosgabor2@gmail.com +36706162845
-
bb0t
senior tag
Nem értem, mert ha javítás után is fennáll a hiba, akkor újra be kell küldeni, ha igazolod, hogy megvan a hiba, előbb utóbb adni kell új készüléket vagy pénz vissza. Mi legalább is így jártunk el.
-
bb0t
senior tag
Elmondták, hogy gyártói garancia van rá, mindegy honnan veszed. Itt a 20% az 100.000 ft is lehet.
-
Thom!
veterán
ma lehet jön dec feature drop 19.00 után kiderül!
-
-
bb0t
senior tag
Nekünk egy Samsung kijelzőcsere és két Xiaomi akku hibával volt gariidőn belüli javítás. A 2. Xiaomit hivatalosnak hitt helyről rendeltük, ehhez képest elég sokat kellett velük küzdeni, de végül, az 1. sikertelen javítás után visszutalták a vételárat.
-
tome0001
senior tag
Az adaptív töltés működik kis teljesítményű vezeték nélküli töltővel is (12W)?
-
Essien
aktív tag
Rövid vèlemèny: Lassan kèt hete használom a telefont (sima 9)és egyenlőre nem találtam rajta semmi rossz dolgot amiért el kéne adnom Viccet félretéve szerintem egy nagyon kiegyensúlyozott telefon. Ajánlom mindenkinek egy próbára, nálam egy jó ideig megmarad és ez nagy szó
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Én a 3. évre írtam, hogy irreleváns: A harmadik év lehet a problémás mert itthon azt már a bolt adja, a Google pedig csak kettőt.
Arra céloztam, hogy a bolti garanciánál ki szokták kötni, hogy cégeknek 1 év, magánszemélyeknek 2-3. Ha a Google élből ad 2 évet, akkor máris jobban jártam, mint a bolti garanciával, és nem érdekel a 3. év.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Thom!
veterán
Most nézem este csináltam videót ami jobb minőségű mint Pixel 8.
Ezen kívül van a videó boost és ezen felül a nights sight videó...
Valaki próbálgatta hogy melyik a legjobb minőség?
Nem vagyok egy nagy videós számomra teljesen kielégítő a normál videó minőségét is. -
K82
őstag
Akkor még egyszer: ha az IMEI alapján garanciális a készülék, teljesen mindegy hogy magánszemély vagy cég, van-e számla vagy nincs, éjszaka vagy nappal, akkor is él a Google által adott garancia. Magyarán ha Neked cégre csak egy évet adnak (itthon) még mindig ott van plusz egy amit a Google ad (amit intézhetsz az eladó kihagyásával).
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
bb0t
senior tag
Az meg nekem irreleváns, mert céges vásárlásra csak 1 évet szoktak adni.
-
K82
őstag
-
tms+
aktív tag
válasz marosgabor2 #798 üzenetére
nálam nincs probléma vele
-
bb0t
senior tag
Nincs olyan sufni gsm bolt ahol ne lenne gond a garanciáztatással. Hozzáteszem eMag Alza esetén is bele lehet futni. Ez a hátránya az árelőnynek. Kérdés, hogy áll hozzá a google a garihoz...
-
Bossi
őstag
válasz Hieronymus #785 üzenetére
Köszönöm megpróbálom.
-
senior tag
válasz Hieronymus #802 üzenetére
Köszönöm szépen!
Legközelebb ha bevetésre megyünk a III. hegyi dandárral és sziklamászás közben használnom kell a telefonom, mindenképpen észben tartom amit mondtál.
Viccet félretéve..
Nekem a masszívabb tokok tetszenek, mozgási energia átadástól függetlenül. Ha netalántán leesik az én felhasználási szokásaim mellett, bőven elegendő egy Spigen strapa tok is rá, ami már ránézésre is több védelmet ad, mint a gyári, vagy a fentebb linkelt 30000 forintos Pitaka.
Mások a felhasználási igényeink. Én egy Opelt vezetek, a kollégám egy Suzukit, mégsem kerül sor soha egymás kioktatására.Amúgy ezt a tokot választottam a gyári helyett:
Nekem személy szerint sokkal jobban tetszik, csak vásárláskor látatlanban bizalmat szavaztam a gyárinak.
Most borítékolom Neked, hogy egy esetleges leejtésnél sokkal több védelmet fog nyújtani mint a gyári, készítési technológiától és anyagösszetételtől függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Oposzumtoszó #797 üzenetére
Nekem mindegy. A nagyon masszív tok átadja a ütés okozta lassulás nagy részét a telefonnak.
Ennek elkerülése érdekében szokták a kartondobozba azt a habos fehér közdarabot tenni, a karton és a termék közé. Ütődéskor a közdarab deformálódik és sokkal hosszabb úton - alacsonyabb G terhelés mellet adja le a mozgási energiáját a termék. Esély a sérülés mentes túlélésre.A Mous egyik terméke hasonlóan van kialakítva. AiroShock-Technologie.
De találsz extra olcsón, extra kemény tokot. Még fúrógéppel is nehéz kárt tenni benne. (Katonai felhasználásra minősítettként ajánlják a forgalmazók.)
A te telefonod, a te választásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest