Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok,
Fólia van rajta gyárilag?3njoy the Lif3
-
19Petya83
tag
Sorry a duplázásért, de van még egy dolog: a Waze nektek működik? Telepítem a play áruházból és indítás után azt írja, hogy Valamilyen hiba történt. Nincs hálózati kapcsolat. Próbálja újra később. 101
A hálózati sebesség nem túl jó de azért internet van.
Volt több újra telepítés, cashe törlés minden. -
19Petya83
tag
válasz TODI1111 #593 üzenetére
Nem találtam hasonló beállítást.
Érdekes hogy így 1 nap használat és rengeteg telefonhívás után mintha nem minden hívásnál lenne tapasztalható.
Az elméletem szerint talán a vonalas hívások nem voltak rosszak. Holnap még tesztelem, de ha ez ilyen akkor lehet hogy megy vissza az alzába. -
19Petya83
tag
Sziasztok!
Tegnap estétől használom a telefont és egy roppant bosszantó "hibát" tapasztalok rajta és érdekelne, hogy nálatok is ilyen-e.
Hívás közben a híváshangszóró olyan hangosan szól, hogy a párom (vagy akárki aki a közelben van) gyakorlatilag tisztán hallja, hogy kivel és mit beszélek. Kicsit olyan mintha halkan, de ki lenne hangosítva a hívás. Ha annyira lehalkítom, hogy a környezetemben lévők ne hallják, akkor már én sem hallom jól. Még a kezemmel sem tudom úgy letakarni, hogy ne lehessen hallani. Ez szerintetek hiba? -
19Petya83
tag
Köszi mindenkinek a töltővel kapcsolatos válaszokat
-
mjani1172
addikt
válasz Hieronymus #582 üzenetére
Köszönöm.
Én másra gondoltam, utánanézek pontosabban. -
K82
őstag
válasz ForRedGlory #587 üzenetére
A jó minőség a kulcs, a márka szinte mindegy. Ezért vannak a szabványok.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
tms+
aktív tag
válasz 19Petya83 #583 üzenetére
én megvettem hozzá a Google töltőt, mert azt hallottam, hogy kényes a Pixelek elektronikája és javasolták, hogy csak jó minőségű töltőt használjak. hogy ez mennyire igaz vagy sem, nem tudom, de így láttam biztosnak, erre még a Google se mondhatja, hogy nem megfelelő adaptert használtam
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
K82
őstag
válasz 19Petya83 #583 üzenetére
Nem éri meg a gyári töltő, szvsz felesleges. Aliról lehet nézegetni nyugodtan, a lényeg hogy a Power Delivery 3.0 és PPS szabványokat tudja. Baseus, Ugreen, Blitzwolf vehető (több portosat kapsz belőlük olcsóbban mint a gyári); itthon sem vészes ha jó helyen veszed. Ugyanúgy jó az iPhone töltője is, de akár Samsungot is ki lehet fogni az Alzánál pár ezresért.
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Ti milyen töltővel töltetik a 9 pro-t? Van szerintetek Aliexpressen megbízható vagy mindenképpen magyarországi gyári töltőt érdemes venni hozzá?
-
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Kérem kerüljük a vitát. Nagyon fontos számomra a hívásrögzítés, tudom, hogy alapból tiltva van, de olvastam hogy a pixelnél van egy rejtett menü, ahol elő lehet venni egy pár az adott térségben rejtett funkciót. Próbálkozott valaki ilyesmivel?
-
-
tms+
aktív tag
válasz Chelseafan88 #576 üzenetére
a mostani nem tudom, hogy működik, de az előrendeléskor egy ezer éves Huawei Y6-ot adtam be, bármilyen márka lehetett
-
Chelseafan88
újonc
Üdv!
Ez a visszatérítéses téma csak régi Pixel telefonokra vonatkozik vagy bármilyen gyártó bármilyen telefonját be lehet cserélni? Mert ha rányomok a visszaváltási bónuszra, ezt írja az Alza:
Viszont ha rámegyek a további információra, ott nem tér ki külön erre.Előre is köszi a segítséget!
-
glspeter1
őstag
válasz tomboy0013 #571 üzenetére
Szívesen bármikor. Nyugodtan szólj ha esetleg badarságokat beszélek.
De, hogy ON is legyen:
Arra van valami beállítás, hogy messenger miért pixelesen jeleníti meg a képeket egészen addig még meg nem nyitom?Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Bossi
őstag
Igazából az IOS kicsit csal pillanatképeket ment el memóriába és ezért sokkal jobbnak tűnik... Pl. szépkártya app most csak írok számokat 4 nappal ezelőtt volt rajta 21000 forint fizettem róla, ma megnyitom iPhone készüléken ma is 21000 forintot mutat, kilövöm manuálisan újra megnyitom már az aktuális összeget mutatja.Viszont tény, hogy felhasználói élményben jó az apple. A Pixel esetében meg túl agresszív a ram kezelése, mindent kilő egy idő után, nem értem miért...
-
tomboy0013
veterán
Nem érzéki csalódás, laggolnak az animációk néha. Nálam mióta megvan a 7 Pro ilyen, bármilyen rendszeren használtam. A 15 béta minden frissítésénél eltünnek majdnem teljesen ezek a döccenések, de aztán a következő frissítés érkezéséig szépen visszatérnek. Ez ilyen. Feleségem iPhone-ja stabilan laggmentes. Ebben jobb az iPhone.
-
Hallosz
senior tag
Egy hete használok egy sima kilencest, egy i14 mellett. Eleinte azt hittem csak érzéki csalódás, de nem, időnként megdöccen a natúr droid felület is.
Egymás mellé téve a két telefont, a gmailt, a Microsoft "vandrájvját" Chromot, szemmel láthatólag lustábban nyitja meg a pixel mint az i14
A különbség elenyésző, csak így egymás mellett tűnik fel, de sosem gondoltam volna, hogy ez valós.
-
N_A_S
veterán
egy kis update: mai napig nem kaptam új készüléket, sem visszatérítést pedig a post másnapján postára lett adva, majd 09.25-én kézbesítették is returcsomagként a telefont. Azóta készlethiányra hivatkozva csak várok, és a mai ügyfélszolgálattal való beszélgetés után azt a választ kaptam hogy legkorábban 11.19-11.24-e között kapnak újabb szállítmányt. Mindezt Hollandiába (KPN szolgáltató), számomra elég abszurd hogy két hónapba telik egy készülékcsere. Vagy tényleg nagyon nagy gáz van a Googlenél?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
Viper26
nagyúr
Azt hol lehet állítani, hogy az esőt cm-ben, a szelet km/h-ban mutassa a gyári app?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
mrThomi
addikt
válasz ForRedGlory #557 üzenetére
Igaz. Így már látom
-
mrThomi
addikt
válasz Hieronymus #551 üzenetére
Hol látod a képen a leverődést ? Én semmit nem látok csak a tárgyak visszaverődését deformálva. Ettől még lehet fake csak én ezen egy karcot se látok
-
Szellem.
nagyúr
És akik írják az ilyen fake híreket, azok meg még inkább meg sem nézik, hogy ez nem gyári hiba, hanem user error.
-
Viper26
nagyúr
-
ForRedGlory
félisten
Hát igen, szép nagy kövér ütődés van az oldalán. Biztos az is gyártási hiba.
-
-
Viper26
nagyúr
Apple 20W fejjel mennyire oké tölteni?
-
tms+
aktív tag
válasz ForRedGlory #543 üzenetére
nálam is jobban merül 15-re frissítés óta, főleg készenlétben tűnik fel
-
Sofian
őstag
Jobban merül valamivel igen. De lehet csak érzéki csalódás.
-
glspeter1
őstag
Szerintem is. Gondolom kell neki egy kis "idő", hogy beálljon.
Mondjuk az én felhasználási szokásaimmal még így is bírja a két napotÉlj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
ForRedGlory
félisten
Nem éreztek drasztikus visszaesést a készenléti üzemidőben a 15 alatt? Nekem érzésre jobban merül, amikor nem nyomkodom.
-
-
Viper26
nagyúr
Ez a akkor a Pixel 9-ek gyűjtő topikja?
-
-
bedibazsa
senior tag
válasz Hieronymus #538 üzenetére
Google Play-en keresztül vagy hogyan?
-
-
Bossi
őstag
Több memóriát zabál :) de durván...
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
Mik a tapasztalatok a 15-el?
-
K82
őstag
válasz IamTheDog #529 üzenetére
Valószínűleg igen, mert IMEI alapján garanciális és EU/UK piacos. Csak amíg a "normál" telóknál unlocked szerepel ahogy a fenti képeknél is látni, a kérdéses darabnál "press" van megjelölve ami ezek szerint korlátozza az országok körét.
-
rtrace
kezdő
A Notebookcheck amúgy egy borzalmasan hiteltelen oldal PWM szempontjából.
Figyelmen kívül hagyják, hogy az OLED kijelzők képfrissítéskor mindenképp villannak egyet, DC dimming használatakor is, meg full fényerőn is.Ők csak annyit detektálnak, hogy a legrosszabb esetben 90-szer, vagy 120-szor sötétült el a kijelző másodpercenként, közben meg lehet így néz ki adott telón a képernyősötétítés a gyakorlatban: [link]
Amik az ő listájukon a legrosszabb helyeken szerepelnek, azok közül egy csomó simán a legjobbak közé tartozik a valóságban... Mert egy anti-flicker mode-ot ők 120Hz PWM-nek hisznek.Pixeleknél is ahol 120Hz-t írnak, az valójában mind 240, csak PWM-nek detektáltak valamit, ami nem az.
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
-
leslien
nagyúr
na szóval ha warranty helper imei ezt dobja:
EU/UK, Press
csak óvatosan mert itthonról nem fog menni a garancia
újságírónak szánt darab...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
őstag
Sziasztok!
A Notebookcheck tesztre úgy néz ki hiába várok.
A 9 Pro kapcsán valaki tapasztalt szemfáradatságot, fejfájást, stb. használat közben?
Vagy esetleg valaki látott olyan tesztet, ahol mérik a kijelző PWM értékét? -
RéBaZso
újonc
Sziasztok!
A garanciát hol tudom ellenőrizni? Regisztrálni kell valahol?
Köszi előre is!
-
Hallosz
senior tag
Vajon a Samu Watch hetese, összepárosítható és működik is ezzel a telefonnal?
-
Sofian
őstag
Óvatosan, az a sima pro-ra van, ez az XL-es
-
glspeter1
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
kerxy
őstag
Én is ezt ajánlom (a te ajánlásodra próbáltam ), linkeltem itt is: https://mobilarena.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/hsz_3740-3740.html
-
-
K82
őstag
válasz glspeter1 #499 üzenetére
Pont megelőztek a linkkel, de AGL08445 a gyártói cikkszáma így könnyebb lesz keresned. Ha tudsz várni pár napot, ugyanezt megkapod Caseology Snap Fit néven olcsóbban, német amazonról (AGL08497). Nekem ez van fent, pár hsz-szel feljebb képpel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 10
- DIGI internet
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest