Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4pid
tag
Sziasztok! Egy kis update Alza 80k kedvezményről és az ujjlenyomatolvasó vs kijelzővédőről:
Alza 80k készülékbeszámítás: Hétfőn lejárt 2 hetes határidő hogy megkeresnek, írtam e-mailt wtf? és azt válaszolták nagyon elfogaltak a kollégák, hamarosan keresnek.
Kijelzővédő:
HOFI+ -->nem megy ujjlenyomatolvasó vele, pedig nagyon tetszett.
Milomdoi lengyel (kommentek alapján kellett volna működnie) -- nem megy ujjlenyomatolvasó, gagyi, már meg is karcolódott pár nap alatt.
AmFilm --> ma jött meg, jó minőségű, megy az ujjlenyomatolvasó végre 9/10 érzékelte (1 lehet csak nem úgy raktam oda ujjam...) Újra se kellett regisztrálni de a biztonság kedvéért megcsináltam. Spigen Rugged Armor-ral tökéletesen fed, lehet picit összeér de eddig nem nyomta le.
Akit érdekel: https://www.amazon.de/dp/B0D6VKC3D9/ref=pe_27091401_487027711_TE_SCE_dp_i1[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest