Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
czombos
tag
Én kaptam tokot. Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian késett 5 napot. 2024.08.16-án rendeltem és 2024.09.14-én vehettem át, szemelyes átvétellel a Róber Károly utcai üzletben.
A készülék beszámítást átvételkor intéztem személyesen, kb. 10 perc volt sorba állással együtt, és rögtön jóváírták. Egy törött kijelzős akksi nélküli Samsung Galaxy S2-t adtam le. -80 000 készülék beszámítási és -42 000 tárhely kedvezmény jött le az árból, igy 384 990 Ft volt a P9P + a gyári tok és még kaptam 1 év AlzaPlus+ előfizetést is.
Vettem egy Spigen Thin Fit Black tokot is, de az nem annyira jó minőségű mint a gyári tok, úgy hogy én a gyárit használom, az első 1-2 nap volt csak csúszós. Eléggé megtapad rajta a kezen lévő zsir és foltot is hagy, ami kissé rontja az összképet, lehet a Hazel-en nem látszik meg annyira de az Obsidian-on eléggé. Hazel tokja van már valakinek, az is foltosodik?
A belső bélés nagyon jó, így nem karcolodik majd a telefon hátlapja, ha a jövőben por kerülne közé.
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
Többen kaptak, többen nem és nem egyértelmű hogy mi alapján (egyik fórumtárssal stimmelt minden rendelési paraméterünk, csak ő később rendelte és fél nappal később ért az üzletbe, kapott tokot, én mégsem kaptam)
Ezt írták, itt már elengedtem:
"A termékfelelős visszajelzése alapján tájékoztatjuk, hogy ez csak azokra a megrendelésekre vonatkozott, amelyeknek a telefonját nem szállították ki a múlt héten.Sajnos a fekete telefonhoz való borító jelenleg nincs raktáron, ezért lesz némi késés".
Az utolsó mondatot nem is értem minek írták
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest