- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsokiandra
tag
Arra van megoldás, hogy csak 80%-ig töltse az akkut? Akár külön app-os megoldással.
-
bozsokiandra
tag
Már egy hete használom a pixel 7a-t, köszi a fóliás tanácsokat, véleményeket. Végül Shieldup fólia került erre is, nem rontotta észrevehetően az ujjlenyomat olvasót.
Ami még feltűnt, hogy a telefon a határátlépések alkalmával szinte azonnal átáll a másik ország hálózatára. A Samsunggal ehhez sok esetben jópár km kellett.
A Pixelnek van valami külön megoldása erre? Arra gondolok, hogy esetleg figyeli a GPS alapján a poziciót és az alapján választ hálózatot. -
bozsokiandra
tag
válasz
grizlisandor #320 üzenetére
Közben eszembe jutott
https://shieldupfolia.hu/
Ez a fajta fólia volt az S10e-n.
Van valakinek esetleg tapasztalata vele, ujjlenyomat olvasó kapcsán? -
-
bozsokiandra
tag
válasz
grizlisandor #317 üzenetére
Igen a leírás alapján ilyen volt bár a neve szerintem nem, de ebben nem vagyok biztos. Firstphone üzletben rakattam rá az biztos.
Kicsit felemás a tapasztalatom vele, egyszer pofára esett a betonra az s10e, a fólia sértetlen a kijelző viszont berepedt alatta.
Ez a ClearPlex, szerinted jobb vagy rosszabb ujjlenyomatolvasás szempontjából a hagyományos üvegfóliánál? -
bozsokiandra
tag
válasz
grizlisandor #314 üzenetére
Köszi a válaszod.
Az S23 már azért magasabb árkategória, főleg nem noname webshopból rendelve (igazából 200-at sem szívesen adok telefonért, de beláttam hogy ennyit muszáj rááldozni).
Tudom hogy a 7a tudásban nem nagy előrelépés az s10e-hez képest, de nem is igazán van szükségem előrelépésre csak egy jó telefonra.
Ha lenne frissítés még évekig az S10e-re és kicsit olcsóbban adnák akkor simán abból vennék egy újat. Lehet hogy félreérthető volt a kérdésem, nem azért kell új mert jobbat szeretnék hanem mert elromlott a régi.
Végül eldőlt a dolog megrendeltem a pixel 7a-t. Osztrák alzán egy kicsit olcsóbb, mint a magyaron ha esetleg valakit érdekel és jár arrafelé.
Ujjlenyomatolvasó vs üvegfóliával kapcsolatban lenne még annyi kérdésem hogy melyik típusú fólia a jobb ilyen szempontból? Az S10e valami nem a szokásos üvegfólia volt hanem egy sokkal kevésbé karcolódó cucc és a szélei sem töredeztek le. Az üzletben vágták ki géppel méretre kb. 8k volt két éve, de a nevére nem emlékszem. -
bozsokiandra
tag
Sziasztok!
S10e-ről váltanék másik telefonra így szóba jött a pixel 7a. S10e-hez képest milyen?
Ami fontos, hogy legyen wireless töltés (nem baj ha lassú), jól működjön az ujjlenyomat olvasó és megbazhatóan lehessen vele telefonálni. Telekomos (magyar) vagyok és viszonylag sokat telefonálok külföldön (eu+uk) vezetés közben. Ez jó lenne ha megbízhatóan működne.
Kamera minőség, játék és egyéb dolgok nem annyira fontosak csak szeretnék egy kompakt androidos telefont ami gyors és megbízható. Xiaomi és egyéb kínai márkákra nem szívesen váltanék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden stimmel a Google középkategóriás kameratelefonjával – kivéve az adatkommunikációt. Meg az üzemidőt. És miért melegszik ennyire?
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest